Direktlänk till inlägg 4 oktober 2012

Min lilla snorvalp

Av Mona - 4 oktober 2012 17:06

Bastian ville inte sov idag på förskolan så han sov här hemma mellan tre och fyra. Och nu försöker jag få i honom lite mat men jag lyckas inget vidare. Har vill inte bli matad eller äta själv. Han är visst fortfarande rätt trött för det ser ut som att han är på väg att somna i stolen min fina lilla snorvalp hihi

Idag är jag också riktigt trött! Skulle lätt kunna gå och lägga mig för natten om jag hade kunnat hehe ;)

Men imorgon är det fredag och det är super skönt! Vi ska ut med jobbet och ha det mysigt och trevligt. Spela biljard ska vi också. Sen får vi se vad resten av helgen bjuder på.

Har försökt att mata lillen ett antal ggr mellan raderna men jag lyckas inget vidare. Snart kommer Stefan hem och då kanske det går bättre?

Idag har även Bastian ätit kanellbulle för första gången i sitt liv på dagis och det var väldigt poppis. Nu har han smakat mycket onyttigheter den senaste tiden. Började med tårta på hans födelsedag (en självklarhet), sen kebab på dagis, pizza förra helgen då hans morbror fyllde 20 och kinamat i tisdags då hans pappa fyllde år och så då kanelbulle idag ;)

Nu har jag precis dragit upp Bastian ur stolen och har han mitt knä och han är hur nöjd som helst!

BUSUNGE :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mona - 5 oktober 2012 18:58

Var tänkt att jag skulle ut med jobbet idag och spela biljard och äta gott men jag valde att stanna hemma dels för att jag är jätte trött då vi knappt inte har sovit något i natt, har 5 maskiner tvätt varav 3 maskiner är enbart från i går och i dag...

Av Mona - 5 oktober 2012 06:43

Ringde precis till dagiset och berättade att Bastian har kräkningar och diarré och stannar hemma och då sa hon att hon precis läst på en tavla att fler barn på avdel. storken har maginfluensa, så då vet vi varför Bastian är dålig. Vi vaknade till...

Av Mona - 4 oktober 2012 21:31

Då blir det första gången man vabar imorgon. Bastian har kräkt jätte mycket och det har blivit en del sängbyten och klädbyten. Han blev även likblek i ansiktet det lilla grynet. Då förstår jag varför han var så gnällig och ledsen efter dagiset id...

Av Mona - 4 oktober 2012 05:08

Godmorgon. Jag trodde stenhårt att Bastian skulle få hög feber och bli slö men han var som vanligt igår. Eller ja, han var lite gnällig och ville inte äta middag men när Stefan kom hem vid sex tiden piggnade han till ordentligt och var super glad :) ...

Av Mona - 3 oktober 2012 16:01

Idag när jag kom för att hämta Bastian så låg det lilla grynet och nannade kudden. Allt går jätte fint på dagis och han gillar nu personalen och känner nog lite trygghet hos dem. Såg även fina bilder på honom som var uppsatta på en vägg och jag ble...

★ Presentation ★

♥ Familjen ♥

 

Fråga mig ⁇⁇

1 besvarad fråga

Omröstning ✘✔

Hur hittade du min blogg?
 Via facebook
 Via vänner
 Via topplistan
 Någon annan stans

Bloggar jag följer

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2012
>>>

GÄSTBOK ✒

Besöksstatistik ♟♟♟

Och klockan är nu...

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ Direkt ur livet med Blogkeen
Följ Direkt ur livet med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se