Direktlänk till inlägg 25 september 2012

En dålig dag på dagis

Av Mona - 25 september 2012 21:20

Förra veckan började Bastian inskolningen på dagiset och det gick super bra. Igår var det då dags att börja på riktigt och det hade gått jätte bra. Visst, han grät lite emellanåt men det är ju inget ovanligt liksom. Men idag var det inget vidare alls. Han grät nästan hela dagen, ville inte alls äta och var väldigt trött. Han hade kräkt slem också men det kan bero på förkylningen. Men jag tror att han har saknat oss extremt mycket det lilla livet. Men det går väl snart över hoppas jag!

Efter att jag hämtat Bastian åkte vi hem till Annelie och Wilma. Dem har ju flyttat till radhus som de har köpt och det var jätte fint! Där piggnade Bastian till och blev jätte glad och jag fick i honom mat också som Annelie bjöd på vilket var jätte gulligt. Sen efter ett trevligt besök och god fika cyklade vi hemmåt och man märkte då att Bastian var extremt trött och väldigt mys sugen, ville gärna ligga i mammas famn <3

Sen vid sju tiden ikväll orkade han inte hålla ögonen öppna och somnade gott. Gud vad jag hoppas att det blir lite bättre imorgon.

Nu är det även dags för mig att nanna kudden! Så natti natti gott folk :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mona - 5 oktober 2012 18:58

Var tänkt att jag skulle ut med jobbet idag och spela biljard och äta gott men jag valde att stanna hemma dels för att jag är jätte trött då vi knappt inte har sovit något i natt, har 5 maskiner tvätt varav 3 maskiner är enbart från i går och i dag...

Av Mona - 5 oktober 2012 06:43

Ringde precis till dagiset och berättade att Bastian har kräkningar och diarré och stannar hemma och då sa hon att hon precis läst på en tavla att fler barn på avdel. storken har maginfluensa, så då vet vi varför Bastian är dålig. Vi vaknade till...

Av Mona - 4 oktober 2012 21:31

Då blir det första gången man vabar imorgon. Bastian har kräkt jätte mycket och det har blivit en del sängbyten och klädbyten. Han blev även likblek i ansiktet det lilla grynet. Då förstår jag varför han var så gnällig och ledsen efter dagiset id...

Av Mona - 4 oktober 2012 17:06

Bastian ville inte sov idag på förskolan så han sov här hemma mellan tre och fyra. Och nu försöker jag få i honom lite mat men jag lyckas inget vidare. Har vill inte bli matad eller äta själv. Han är visst fortfarande rätt trött för det ser ut som at...

Av Mona - 4 oktober 2012 05:08

Godmorgon. Jag trodde stenhårt att Bastian skulle få hög feber och bli slö men han var som vanligt igår. Eller ja, han var lite gnällig och ville inte äta middag men när Stefan kom hem vid sex tiden piggnade han till ordentligt och var super glad :) ...

★ Presentation ★

♥ Familjen ♥

 

Fråga mig ⁇⁇

1 besvarad fråga

Omröstning ✘✔

Hur hittade du min blogg?
 Via facebook
 Via vänner
 Via topplistan
 Någon annan stans

Bloggar jag följer

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

GÄSTBOK ✒

Besöksstatistik ♟♟♟

Och klockan är nu...

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ Direkt ur livet med Blogkeen
Följ Direkt ur livet med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se