Direktlänk till inlägg 19 juli 2012

En underbar dag!

Av Mona - 19 juli 2012 23:02

Idag var jag och Bastian hemma hos Viola och Josephine. Även Annelie och Wilma, Per och Tammy, Luydmilla och Sebastian var där. Sen är jag så dålig på namn men där var tre vuxna till och deras barn Selma och Olivia. Det var himla trevligt och alla barnen lekte så fint. Det var helt enkelt väldigt lyckat.

När vi gick hemåt somnade Bastian på två röda sekunder och sov även en liten stund när vi kom hem. Man märkte på honom att han var super trött hela kvällen sen det lilla grynet.

Idag har vi även sänkt sängen och det känns jätte konstigt faktiskt. Gud vad långt ner han kom! Det är tur att man kan trycka ner ena sidan när man ska ta upp honom eftersom jag har sånt problem med ryggen. Men det kommer även att underlätta sen när Bastian kan resa sig upp när man ska ta honom. Gud vad vår gosse har blivit stor! Tänk att han fyller 1 år om 2 månader!

Nä, nu är det dags att krama kudden! Natti natti gott folk!

/ Mona

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mona - 5 oktober 2012 18:58

Var tänkt att jag skulle ut med jobbet idag och spela biljard och äta gott men jag valde att stanna hemma dels för att jag är jätte trött då vi knappt inte har sovit något i natt, har 5 maskiner tvätt varav 3 maskiner är enbart från i går och i dag...

Av Mona - 5 oktober 2012 06:43

Ringde precis till dagiset och berättade att Bastian har kräkningar och diarré och stannar hemma och då sa hon att hon precis läst på en tavla att fler barn på avdel. storken har maginfluensa, så då vet vi varför Bastian är dålig. Vi vaknade till...

Av Mona - 4 oktober 2012 21:31

Då blir det första gången man vabar imorgon. Bastian har kräkt jätte mycket och det har blivit en del sängbyten och klädbyten. Han blev även likblek i ansiktet det lilla grynet. Då förstår jag varför han var så gnällig och ledsen efter dagiset id...

Av Mona - 4 oktober 2012 17:06

Bastian ville inte sov idag på förskolan så han sov här hemma mellan tre och fyra. Och nu försöker jag få i honom lite mat men jag lyckas inget vidare. Har vill inte bli matad eller äta själv. Han är visst fortfarande rätt trött för det ser ut som at...

Av Mona - 4 oktober 2012 05:08

Godmorgon. Jag trodde stenhårt att Bastian skulle få hög feber och bli slö men han var som vanligt igår. Eller ja, han var lite gnällig och ville inte äta middag men när Stefan kom hem vid sex tiden piggnade han till ordentligt och var super glad :) ...

★ Presentation ★

♥ Familjen ♥

 

Fråga mig ⁇⁇

1 besvarad fråga

Omröstning ✘✔

Hur hittade du min blogg?
 Via facebook
 Via vänner
 Via topplistan
 Någon annan stans

Bloggar jag följer

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

GÄSTBOK ✒

Besöksstatistik ♟♟♟

Och klockan är nu...

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ Direkt ur livet med Blogkeen
Följ Direkt ur livet med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se