Direktlänk till inlägg 17 juli 2012

Campylobacter

Av Mona - 17 juli 2012 21:00


Ja vad är då detta skumma ord för något? Jo Campylobacter är en bakterie som jag hade i min mage och som orsakade den enorma smärta och diarré som jag hade i dagar! Läkaren ringde idag och berättade att denna bakterie är väldigt vanlig och väldigt smittsam. Om man jobbar inom kök och restaurang så får man inte arbeta under den tiden som man bär på denna bakterie. Den är även anmälningspliktig så han skulle anmäla detta till förvaltningsrätten tror jag det var. Sedan kommer de att ringa upp mig och så kommer de ställa ett antal frågor om var-vad-när jag har ätit. För låt säga om jag åt på restaurang förra måndagen och blev sjuk på tisdagen så är det min plikt att meddela detta så att de kan meddela restaurangen och därmed försöka stoppa spridningen. Men nu är det faktiskt som så att jag har inte ätit ute alls! Har bara lagat mat hemma så jag undrar verkligen hur jag har kunnat få denna jävla bakterie???

Aja som tur är så mår jag bra igen och det är jag glad för! För när man läser om den på nätet så kan det gå så långt att det blir livshotande. Men förväl att det inte blev så! På ett sätt känns det ändå rätt skönt att veta att där faktiskt var ngt galet med min mage och att det inte var jag som var pjoskig och åkte till akuten för "lite" magont hehe ;)


Ja annars idag så har jag haft en lugn och mysig dag med min underbara son som jag tokälskar så jävla mycket! Han är verkligen det absolut finaste som finns! Vi har lekt med alla hans fina klossar, lekt med bilar och lastbilar. Han har gått lite kring bordet, vi har busat och lekt i sängen, sjungt lite sångor och avslutat kvällen med massa plask i badet!


Han har även fått för sig det lilla grynet att inte vilja ligga ner! Lägger man honom så är det som om han får lite panik och håller upp huvudet med all kraft han bara kan och blir jätte röd och gnäller lite tills han sen inser att det är ju inte så farligt, man kan inte sjunka igenom golvet eller skötbordet hehe...vilka ideér alltså <3


Nu sitter jag och väntar på min stora älskling som har jobbat extra idag som är på väg hem. Har saknat honom jätte mycket! Det är såå otroligt mysigt och underbar att vara en liten familj!


Imorgon ska jag och Bastian träffa Carolina och då blir hårdträning i skogen! Ser vi fram emot då jag inte har tränat på ett tag nu pga campylobactern i magen hihi


Nä nu ska jag ta och plocka i ordning alla leksaker som ligger utspritt över hela golvet :)


/Mona  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mona - 5 oktober 2012 18:58

Var tänkt att jag skulle ut med jobbet idag och spela biljard och äta gott men jag valde att stanna hemma dels för att jag är jätte trött då vi knappt inte har sovit något i natt, har 5 maskiner tvätt varav 3 maskiner är enbart från i går och i dag...

Av Mona - 5 oktober 2012 06:43

Ringde precis till dagiset och berättade att Bastian har kräkningar och diarré och stannar hemma och då sa hon att hon precis läst på en tavla att fler barn på avdel. storken har maginfluensa, så då vet vi varför Bastian är dålig. Vi vaknade till...

Av Mona - 4 oktober 2012 21:31

Då blir det första gången man vabar imorgon. Bastian har kräkt jätte mycket och det har blivit en del sängbyten och klädbyten. Han blev även likblek i ansiktet det lilla grynet. Då förstår jag varför han var så gnällig och ledsen efter dagiset id...

Av Mona - 4 oktober 2012 17:06

Bastian ville inte sov idag på förskolan så han sov här hemma mellan tre och fyra. Och nu försöker jag få i honom lite mat men jag lyckas inget vidare. Har vill inte bli matad eller äta själv. Han är visst fortfarande rätt trött för det ser ut som at...

Av Mona - 4 oktober 2012 05:08

Godmorgon. Jag trodde stenhårt att Bastian skulle få hög feber och bli slö men han var som vanligt igår. Eller ja, han var lite gnällig och ville inte äta middag men när Stefan kom hem vid sex tiden piggnade han till ordentligt och var super glad :) ...

★ Presentation ★

♥ Familjen ♥

 

Fråga mig ⁇⁇

1 besvarad fråga

Omröstning ✘✔

Hur hittade du min blogg?
 Via facebook
 Via vänner
 Via topplistan
 Någon annan stans

Bloggar jag följer

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

GÄSTBOK ✒

Besöksstatistik ♟♟♟

Och klockan är nu...

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ Direkt ur livet med Blogkeen
Följ Direkt ur livet med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se