Direktlänk till inlägg 16 juli 2012

Blocket

Av Mona - 16 juli 2012 20:13

Hållt på hela dagen med att lägga ut saker på blocket och nu är jag trött och klar. Haft mycket hjälp från mina föräldrar och det tackar jag så hjärtligt för.

Har bland annat lagt ut en massa böcker men där finns visst inget intresse verkar det som vilket är synd, för det är verkligen bra böcker.

Idag har Bastian gått lite lite kring bordet medan mormor och morfar var här. Sen när de hade gått prövade vi lite till och det gick jätte fint. Men det är tur att man står bakom honom för helt plötsligt kan han bara luta sig bakåt. Hade varit bättre om han hade satt sig på rumpan hihi.

Ja sen säger han både mamma och pappa nu det lilla trollet. Mamma har han kunnat säga ett tag nu och pappa började han så smått säga kring sina två sista veckor som 9 månader. Men nu hör man det rätt tydligt. Och så har han 7st tänder. 4st där nere som är helt framme och två hörntänder och en famtand där uppe som är på god väg.

Nä nu ska jag ta och koppla av lite innan det är dags att nanna kudden. Kika gärna in på länkarna. Kanske något du vill ha?

Kram Mona

http://www.blocket.se/vi/41546179.htm

http://www.blocket.se/malmo/Laga_Boots_och_Ballerina_skor_41519899.htm?ca=23_11&w=0

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mona - 5 oktober 2012 18:58

Var tänkt att jag skulle ut med jobbet idag och spela biljard och äta gott men jag valde att stanna hemma dels för att jag är jätte trött då vi knappt inte har sovit något i natt, har 5 maskiner tvätt varav 3 maskiner är enbart från i går och i dag...

Av Mona - 5 oktober 2012 06:43

Ringde precis till dagiset och berättade att Bastian har kräkningar och diarré och stannar hemma och då sa hon att hon precis läst på en tavla att fler barn på avdel. storken har maginfluensa, så då vet vi varför Bastian är dålig. Vi vaknade till...

Av Mona - 4 oktober 2012 21:31

Då blir det första gången man vabar imorgon. Bastian har kräkt jätte mycket och det har blivit en del sängbyten och klädbyten. Han blev även likblek i ansiktet det lilla grynet. Då förstår jag varför han var så gnällig och ledsen efter dagiset id...

Av Mona - 4 oktober 2012 17:06

Bastian ville inte sov idag på förskolan så han sov här hemma mellan tre och fyra. Och nu försöker jag få i honom lite mat men jag lyckas inget vidare. Har vill inte bli matad eller äta själv. Han är visst fortfarande rätt trött för det ser ut som at...

Av Mona - 4 oktober 2012 05:08

Godmorgon. Jag trodde stenhårt att Bastian skulle få hög feber och bli slö men han var som vanligt igår. Eller ja, han var lite gnällig och ville inte äta middag men när Stefan kom hem vid sex tiden piggnade han till ordentligt och var super glad :) ...

★ Presentation ★

♥ Familjen ♥

 

Fråga mig ⁇⁇

1 besvarad fråga

Omröstning ✘✔

Hur hittade du min blogg?
 Via facebook
 Via vänner
 Via topplistan
 Någon annan stans

Bloggar jag följer

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

GÄSTBOK ✒

Besöksstatistik ♟♟♟

Och klockan är nu...

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ Direkt ur livet med Blogkeen
Följ Direkt ur livet med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se