Alla inlägg under maj 2012

Av Mona - 3 maj 2012 20:51

Solbränd, trött och nöjd med dagen är det snart dags att utforska min nya telefon som blev en Samsung Galaxy s2. Men först måste jag ju dela med mig av denna underbara dag som jag och Bastian har haft.

 

Det började med ett besök på babycafét som jag redan har skrivit om innan. Sen när vi kom hem somnade ju Bastian med en gång och när han hade sovit i 45 minuter fick jag ett sms av Annelie där hon undrade om vi skulle träffas och sitta på en filt med småttingarna samt fika och det ville vi ju jätte gärna. Så när Bastian hade vaknat o fått mat i sig begav vi oss ut i det sköna och bredde ut filten och åt goda jordgubbar, kex och citronmuffins som Annelie bjöd på. Sötnosarna fick också smaka jordgubbar och det var rätt poppis.

Efter en stund gick Annelie och Wilma iväg till BVC på 6 månaders kontroll och medan dem var där gungade vi och bara mös. När de kom tillbaka var även Wilmas farfar med och han kidnappade Wilma på en promenad :)

Sen undrade Annelie om vi ville komma hem till dem och det ville vi gärna, så vi tog med oss lite korv, potatissallad, gigantiska korvbröd och en rätt så dålig engångsgrill och så dukade vi upp lite lätt ute på deras uteplats och så åkte Annelies gubbe iväg och handlade cider och öl på systemet samt hämtade han ut min telefon vilket var super snällt. Sen när han kom tillbaka smaskade vi i oss de lättbrända korvarna trots att grillen var dålig och så åt vi även goda hamburgare med lite lättfrusna hamburgerbröd hahaha :) Mycket trevligt och väldigt gott och spontant ;)

 

     

 

Det var verkligen super trevligt och jag å Bastian var helnöjda med dagen! När vi knallade hemåt bestämde vi oss för att mysa lite till innan det var dags för honom att lägga sig, så när vi var hemma bullrade vi upp oss i soffan med många leksaker och hade det jätte trevligt. Sen när han började att gnugga dem små ögonen lade jag honom i sängen och gjorde mat till honom som han nästan somnade till när han åt. Han somnade i alla fall direkt efter att flaskan var tömd och nu drömmer han nog söta drömmar om sin fina Wilma.

 

Själv ska jag leka lite med telefonen nu och så hoppas jag att Stefan kommer strax.

 

Ha det gott allesammans!

 

Kram: Mona

Av Mona - 3 maj 2012 11:50

Vaknade klockan åtta idag av att min fina son som vanligt drog mig i håret hehe :) Det är ett härligt sätt att vakna på. Vi steg i alla fall upp och åt frukost samt gjorde oss i ordning då vi hade bestämt oss för att gå till babycafét idag. Man ser på Bastian att han tycker det är skoj att träffa andra barn samt älskar han sungstunderna. Så vi begav oss dit och gud vilken sommarvärme som mötte oss utanför dörren! Riktigt skönt att gå ut. Där var ju inte många mammor och barn på cafét och det förstår man ju varför. Men vi satt där en timme ca sen blev Bastian extremt trött och lite gnällig och när vi kom hem somnade han bums i sängen.

När han vaknar sen ska vi äta lunch och sen tänkte jag att vi åker nog in till stan och kikar lite.

 

Hoppas alla får en underbar dag!

 

Kram: Mona

Av Mona - 2 maj 2012 22:00

Valborgsmässoafton firades i Beijerspark i malmö tillsammans med Bastians faster o hennes man och deras två vänner Eva och Mansour. Jag och Stefan bjöd gänget på grillning som var starka korvar från Bulltofta Kött med Ajvar, potatissallad och grönsallad. Väldigt gott och smarrigt. Brasan den var stor o fin och vädret var ju kanon! Vi åkte buss in och det var väldigt smidigt och bra, plus att då passade jag på att dricka en cider :)

 

   

 

1 Maj åkte vi till Bastians farmor och farfar och hälsade på. Där bjöds det på extremt goda våfflor med sylt och grädde. Bastian fick smaka en pytte liten våffelsmula och det slank ner utan problem hihi. Det var en mysig och trevlig dag!

 

Idag har vi haft mamma-träff hos mig. Det var ju tänkt alla från mamma-gruppen skulle träffas hemma hos mig men eftersom det har varit så himla fint väder idag så satt vi ute på gräset med våra småttingar och njöt av solen och goda köttbullemackor som jag hade gjort :)

Det var jätte mysigt och super trevligt å träffas idag! Man fick ju till och med litta färg! Fick fin solbränna i ansiktet och fick även pytte lite solbränna på ben och armar :)

 

     

 

När Stefan kom hem idag stekte han upp korvar som hade blivit över från i måndags och så åt vi på balkongen och Bastian satt på konstgräset och lekte fint.

 

 

 

Nu är det dags för mig avsluta bloggen och krypa ner i sängen bredvid mina älsklingar och nanna kudden.

Hoppas alla har haft en underbar dag! Njut imorgon också gott folk för sen till helgen ska det bli lite sämre.

 

Kram: Mona

★ Presentation ★

♥ Familjen ♥

 

Fråga mig ⁇⁇

1 besvarad fråga

Omröstning ✘✔

Hur hittade du min blogg?
 Via facebook
 Via vänner
 Via topplistan
 Någon annan stans

Bloggar jag följer

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

GÄSTBOK ✒

Besöksstatistik ♟♟♟

Och klockan är nu...

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards