Direktlänk till inlägg 20 maj 2012

Vilken underbar vecka!

Av Mona - 20 maj 2012 19:46

Hej gott folk! Vilken underbar dag idag! Detta är vad vi alla har längtat efter, att få slänga av sig jackan, av med långbyxorna och på med sommarskor och lätta sköna kläder och bara njuta av vädret och dess alla möjligheter man kan göra när det är fint väder.

Jag och min lilla familj åkte till Västra Hamnen och tog en fika på Espressohouse. Där kom förresten en snubbe som verkligen lockade till sig folk genom att först hoppa över Metroboxar där metrotidningen ligger i och sen helt plötsligt var han uppe på ett av hustaken (den gula byggnaden) och hoppade därefter till det andra hustaket (det röda), helt jävla galet! Vissa tyckte han var såå cool och vissa aploderade men jag tyckte det var riktigt sjukt! Han var nog inte speciellt rädd om sitt liv.... sen gick vi i alla fall satte vi oss ner i gräset på en filt en bit bort och lekte med gullungen samt njöt till 100%. Fler sådana här dagar vill vi gärna ha!

 

   

 

 

Veckan som har gått har varit trevlig och skön. Stefan vart ledig i torsdags då det var gentlemannadagen på jägersro. Där åkte vi dit tillsammans med min mamma och bror och så mötte vi Emma och Tony där och slog följe med dem. Men sen blev Bastian extremt hungrig och då gick vi in på coop forum där nästan alla andra också hade hittat dit eftersom det ösregnade emellanåt. Vi tog en fika och Bastian fick mat i magen och sen undrade Tony & Emma om vi ville komma hem till dem på lite fika, så sagt och gjort åkte vi dit. Efter en liten stund ringde det på dörren och då dök även Jenny och Jeanette upp med sina barn och helt plötsligt var det fullt hus och det var super trevligt!

 

Fredagen spenderade vi hemma med lek och mys och bara det tog det lugnt men sådana kvällar är helt underbara! Lite Yatzi blev det också ;)

 

Lördagen började med att Stefan och Bastian gick till Burlöv Center och på vägen dit såg Stefan riktig tjock svart rök och ringde till 112 då han såg en byggnad i brand och fick reda på av sos-alarm att det var en förskola som brann och att brandkåren redan var på väg. Den lilla stunden som de passerade branden fick Stefan en jobbig hosta och deras kläder samt Bastians vagn blev rökskadade! Luktar inte alls gott. Som tur är så klarade Bastian sig, han hostade inget och skönt var ju det!

När de var klara med sitt ärende mötte jag dem på parkeringen och så åkte vi till Jägersro till Ekohallen. Vi gick in på Engelbrektsboden och kollade barnkläder men fann inget speciellt direkt och så kom jag och Stefan i en liten diskution där vi pratade priser på barnkläder...han tycker det är rätt så dyrt med barnkläder och jag säger: "Stefan, vi kan aldrig hitta nya kläder som kostar typ 20kr, det är omöjligt!" Det skulle jag aldrig ha sagt hehe...vi knallar in på ekohallen och där hängde jätte fina ekologiska kläder på exakt 19.98kr/st så shi fick jag hahaha ;)

Stefan fyndade även snus där inne på centrat, en hel stock för 179kr och han blev såå lycklig hihi

 

Ja det var väl lite vad som har hänt i helgen. Nu försöker Stefan få Bastian att äta och sova men det går inget vidare, han piggnade visst till nu när vi kom hem och vill nog busa i stället ;)

 

Nu hoppas vi på en skön vecka, för enligt min SMHI-app ska det bli fint hela veckan!

 

Ha en skön kväll allesammans!

 

Kram Mona

 
 
Ingen bild

Annelie

23 maj 2012 21:46

Det där med att hoppa mellan byggnader o så är väl nån galen "sport", typ!? Sjukt men vissa som håller på med det är ju sjukt duktiga och då ser det rätt coolt ut! Inte för att jag skulle vilja att nån av mina nära o kära skulle hålla på med det men ;)

 
Ingen bild

Mona

24 maj 2012 18:17

Jo det är ju sant...nä mitt hjärta skulle inte klara av det om Bastian i framtiden skulle få för sig något sådant!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mona - 5 oktober 2012 18:58

Var tänkt att jag skulle ut med jobbet idag och spela biljard och äta gott men jag valde att stanna hemma dels för att jag är jätte trött då vi knappt inte har sovit något i natt, har 5 maskiner tvätt varav 3 maskiner är enbart från i går och i dag...

Av Mona - 5 oktober 2012 06:43

Ringde precis till dagiset och berättade att Bastian har kräkningar och diarré och stannar hemma och då sa hon att hon precis läst på en tavla att fler barn på avdel. storken har maginfluensa, så då vet vi varför Bastian är dålig. Vi vaknade till...

Av Mona - 4 oktober 2012 21:31

Då blir det första gången man vabar imorgon. Bastian har kräkt jätte mycket och det har blivit en del sängbyten och klädbyten. Han blev även likblek i ansiktet det lilla grynet. Då förstår jag varför han var så gnällig och ledsen efter dagiset id...

Av Mona - 4 oktober 2012 17:06

Bastian ville inte sov idag på förskolan så han sov här hemma mellan tre och fyra. Och nu försöker jag få i honom lite mat men jag lyckas inget vidare. Har vill inte bli matad eller äta själv. Han är visst fortfarande rätt trött för det ser ut som at...

Av Mona - 4 oktober 2012 05:08

Godmorgon. Jag trodde stenhårt att Bastian skulle få hög feber och bli slö men han var som vanligt igår. Eller ja, han var lite gnällig och ville inte äta middag men när Stefan kom hem vid sex tiden piggnade han till ordentligt och var super glad :) ...

★ Presentation ★

♥ Familjen ♥

 

Fråga mig ⁇⁇

1 besvarad fråga

Omröstning ✘✔

Hur hittade du min blogg?
 Via facebook
 Via vänner
 Via topplistan
 Någon annan stans

Bloggar jag följer

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

GÄSTBOK ✒

Besöksstatistik ♟♟♟

Och klockan är nu...

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards