Alla inlägg under april 2012

Av Mona - 10 april 2012 16:38

Drömde att jag avslutade en gammal vänskap med att packa ner alla mina tillbehörigheter och när jag samlat ihopa allt kändes det jätte skönt....Rrriinng...Vaknade av att jag tyckte det ringde på dörren! Kollade på klockan och den var strax fem på morgonen. Kände lite obehag faktiskt och visste inte om jag skulle gå upp och titta. Bestämde mig till en början att jag ligger kvar, för det är inte lönt att smyga upp eftersom sovrumsdörren gnistar så förbannat när man öppnar den och då hade personen i trappan hört det. Så tittar jag på Stefan och han blundar men viskar ändå: "Älskling, ringde det på dörren?" Nä svarade han. Men jag är säker på att det ringde! Nu när jag visste att Stefan var vaken kändes det lite tryggare, varför vet jag inte hehe, men bestämde mig för att gå upp iaf och kika. Dörren knarrade när jag öppnade den, men tassade ändå ut på tårna över hallgolvet och kikade i titthålet, men där stod ingen så det var bara till att tassa tillbaka till sovrummet igen och lägga sig. Jaha, då var det även i drömmen att någon ringde på, eller var det liksom slutsignalen att nu slipper jag se min gamla väninna igen? Spooky! ;)

 

Sen ringde väckarklockan 08.00 men både jag och Bastian var jätte trötta så vi somnade om och nästa gång vi båda slog upp ögonlocken var klockan nästan 09.00 så nu fick vi vackert stiga upp eftersom vi skulle i väg till Lund.

Jag gick ut i köket och satte igång vattenkokaren och sen gick in i badrummet och gjorde mig i ordning medan Bastian låg i sängen och jollrade. Sen när jag var klar gjorde jag honom i ordning, sen fick han god gröt och själv slängde jag i mig två snabba mackor och sen hade klockan hunnit bli 09.53 och då fick jag bråttom!

 

Bastian har konstigt nog börjat gnälla och gråta när vi ska ta på honom ytterkläderna och så även denna gång. Tillsut var ungen påklädd och ner stoppad i vagnen och så packade jag ner det sista och klädde på mig själv och så gick vi mot bilen.

 

När Bastian satt redo i barnbilstolen, vagn o väskor var på plats så backade jag ut bilen och blickade mot klockan och den var nu 10.17 Shit tänkte jag, tiden går verkligen snabbt! Vi skulle vara i Lund 10.45 så lite bråttom hade jag!

 

Vi har problem vår sidoruta i bilen där bak då den glider ner varje gång man kör på motorvägen så för att det inte skulle bullra för mycket och blåsa för mkt på Bastian fick jag vackert köra i 80-90km/timmen men jag lyckades ändå vara framme strax över halv elva. Men givietvis fanns där inga parkeringsplatser så det var bara till att snirkla rundor tillsammans med andra desperata förare men när klockan var 10.43 hittade jag en!

 

Det får bära eller brista men jag struntade i att betala en parkeringsbiljett och så gick vi snabbt till mottagningen och jag hann precis i tid!

Fick mina inlägg och sen vart det hela klart. Nöjd och belåten gick vi mot bilen och jag hade lyckan på min sida eftersom där inte fanns någon parkeringsbot på vindrutan! YES!

 

Sen körde vi mot Gastelyckan till min sambos jobb som bestämt där även Carolina skulle komma dit eftersom vi skulle luncha tillsammans med Stefan. Väl på Stefans jobb mötte jag hans chef och hans chefs mamma som aldrig hade sett Bastian och hon blev jätte glad för att äntligen få träffa honom.

 

Klockan 12.00 mötte vi Carolina vid Mormors Bageri och åt en god lunch som var en smarrig räkmacka! Sen när Stefan gick tillbaka till sitt arbete stannade jag o Carolina kvar eftersom jag skulle ge gullungen mat och sen var det tänkt att vi skulle åka in till centrum för att gå en runda. Men Bastian ville icke äta! Till en början gick det bra, ett par skedar slank ner men sen totalvägrade han och började att protestera ordentligt. Då tog jag fram efterrätt istället som var banan/päron yoghurt och till en början åt han lite men nä sen var det samma sak där, han ville inte äta. Så vi packade ihopa och så fick vi köra hemåt så att Bastian kunde få mat i sig då det antagligen är miljön som gjort att han inte kände sig riktigt bekväm. Så jag o Carolina bestämde att vi ska träffas en annan dag.

 

Bastian somnade med en gång i bilen, trött efter allt skrikande kanske. Sen när vi kom upp så fick han ersättning och sen somnade vi båda gott i en och en halv timme :) Det behövdes kan jag ju säga!

 

Nu väntar vi på att Stefan ska komma hem så vi kan äta lite middag sen ska jag iväg då jag och mamma ska på föreläsning ikväll om katters beteende. Ska faktiskt bli intressant!

 

Ja kära vänner, ni som har orkat att läsa allt, det blev en lång blogg idag! Men nu ska jag busa med lillplutten som sitter i sin gåstol och har nått fram till kökshandukarna och dem är väldigt intressanta kan jag tillägga!

 

Kram på er!

 

/Mona

Av Mona - 9 april 2012 17:00

Jaha, då var snart långledigheten slut. Ja, visst jag är ju ledig men det har varit såå mysigt när gubben min också har varit hemma med oss! Det är något man värdesätter väldigt mycket kan jag lova.

Idag mår han iofs inte så bra och själv har jag så himla ont i min nacke. Men vår fina son mår toppen och det är huvudsaken!

 

Han har precis ätit en hel burk potatis med rödspätta och det är en av hans favoriter. Sen gillar han även kalopps, lasagne och laxgryta :)

 

Idag hade jag planerat att gå iväg och träna, men jag vet inte om jag ska våga på mig det pga nacken? Har iofs varit ute idag och promenerat så jag har ju fått lite motion hihi

 

Nu ska jag ta tag i disken samt laga lite mat. Hoppas alla får en skön måndagskväll!

 

/Mona

Av Mona - 8 april 2012 14:46

Gullungen sitter just nu i sin gåstol och pratar en massa och gubben min lyssnar på musik och jag sitter vid datan. Vi ska strax göra oss i ordning för att åka till Skrylleskogen och gå en skön promenad. Får ju passa på när solen skiner.

Blev så besviken imorse när jag såg att det snöade, men som tur var så slutade det ganska fort.

 

Påsken har förresten varit väldigt underbar detta året. Vi har det så mysigt tillsammans med släkt & vänner. Igår var vi hemma hos Bastians faster och hennes man och där bjöds det på god mat och god efterrätt. Bastian var väldigt trött och gnällig mot slutet, så vi gick ut en runda med honom och så fick han även gunga lite och sen blev det bättre.

Han somnade bums när vi kom hem och drömde säkert söta drömmar :)

 

Idag blir det en lugn och mysig familjedag med promenader, lek och mys <3

 

Nä nu får jag ta och resa på mig och göra mig i ordning så vi kommer ut.

 

Ha det gott!

 

/Mona

 

     

Av Mona - 7 april 2012 11:09

Idag fick vi sovmorgon av Bastian. Jag blev väldigt chockad att klockan var halv elva. Han sov knappt ingen middag igår kan ha varit det som var anledningen till att han också behövde sova ut.  Sen var det inget vidare att vakna till detta pissvädret! Snö på påskafton...hmm det står inte rätt till hos vädergudarna!

 

Igår hade vi som sagt mina föräldrar o brorsan på besök. Det blev väldigt lyckat och väldigt gott. Vi fick även påskägg av dem. Bastian fick 500 kr som vi ska sätta in på hans sparkonto och jag och Stefan fick massor av godis hehe :)  Jätte snällt av er!


Ikväll ska vi hem till hans syster o hennes familj och det ska bli jätte trevligt.

 

Nu ska Bastian få lite gröt och sen ska jag äta frukost och sen ska jag faktiskt springa ner till gymmet o träna innan vi ska iväg!

 

Glad påsk på er alla!

 

/ Mona

Av Mona - 6 april 2012 14:44

Klockan är strax tre på förmiddagen och mina båda älsklingar sover middag. Jag ska strax börja med att förbereda inför kvällen då mamma, pappa och brorsan kommer på lite påskmiddag. Blir ett enkelt påskbord med gravad lax, sill, potatis, köttbullar, prinskorvar, skagenröra, hovmästarsås och annat smått och gott. Har varit på Netto idag och handlat ca 2,5 kg lösgodis. Kostade bara 29.90kr/kg, då får man ju passa på ;)

 

Imorgon är det Påskafton och då är vi hembjudna till Stefans syster och hennes man.

 

Hörde precis Bastian små prata där inne...ska nog avsluta nu. Kanske blir en uppdatering senare ikväll.

 

Ha en skön fredag allesammans!

 

/Mona

Av Mona - 5 april 2012 08:53

Godmorgon gott folk!

 

Tänkte att dagens blogg skulle bli en liten uppdatering om vad som har hänt i mitt liv sen jag bloggade sist.

 

I Mars 2011 flyttade jag och Stefan ifrån Malmö och bosatte oss i Arlöv i en 2:a på 69kvm och här trivs vi ganska bra. Då var jag gravid med Bastian min fina son. Det var den 14 januari 2011 som jag tog graviditetstestet och det är en dag i mitt liv som jag aldrig kommer att glömma. Har även varit rökfri sen den dagen och det är jag riktigt stolt över!

 

Sen gick man i 9 underbara månader och förberede sig så gott man kunde på att man skulle bli förälder. I juni månad gick jag på semester i 4 veckor och därefter började min mamma-ledighet. Har snart varit hemma ett helt år!

Sen den 15 september kl: 13.00 befann vi oss på förlossningen i Lund och en lång kamp började :)

Klockan 23.33 kom vår fina, älskade son Bastian till världen och vi är såå stolta föräldrar till denna fina lilla gossen som snart är 7 månader!

 

Bastian är en jätte snäll pojke som är glad och lekfull. Han är väldigt mammig av sig och har varit ett bra tag men det är bara sött ;)

 

Vi har lärt känna andra mammor och deras barn genom föräldrargrupp samt babymassage och babycafé som vi gått på. Har fått jätte bra kontakt med en mamma som heter Annelie. Hon har en dotter som heter Wilma och hon är 5 månader.

 

Ja det var väl lite vad som har hänt och vad denna bloggen kommer att handla om. Vardagliga saker i mitt liv, om vänner, träning och annat smått och gott.

 

Nu ska jag avsluta för denna gången och leka o mysa med gullungen!

 

Ha en trevlig Skärtorsdag allesammans! Glad Påsk

Av Mona - 4 april 2012 22:28

Herregud vad länge sen jag bloggade! Jag blev riktigt sugen på att försöka få igång det igen. Grejen är ju den att facebook funkar lite som en blogg för mig, då jag uppdaterar min status ett par ggr om dagen där, men det är ändå inte samma sak!

 

Men vi gör ett nytt försök ;)

 

Det kommer att bli en väldigt kort blogg eftersom klockan är lite över halv elva och mina älsklingar sover gott sedan länge, men själv var jag hur pigg som helst vid nio-tiden och kunde inte alls gå o lägga mig då. Men nu börjar det kännas i ögonen och man har börjat att gäspa så sängen är rätt lockande.

 

Imorgon är det iaf Torsdag och det är dessutom Skärtorsdag vilket innebär att man ska ge sig iväg till Blåkulla ;) Men jag får nog hoppa denna gången eftersom Bastian är för liten för att följa med ;)

Men ett som är positivt är att Stefan är ledig på fredag o måndag och det gillas skarpt! Sådana dagar betyder väldigt mycket nu när man har blivit en liten familj.

 

Nä, nu är det dags att krypa ner till mina älsklingar och sussa gott.

 

Hoppas jag får tillbaka en del läsare samt nya!

 

Kram kram

 

/Mona

 

                                              

 

 


★ Presentation ★

♥ Familjen ♥

 

Fråga mig ⁇⁇

1 besvarad fråga

Omröstning ✘✔

Hur hittade du min blogg?
 Via facebook
 Via vänner
 Via topplistan
 Någon annan stans

Bloggar jag följer

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

GÄSTBOK ✒

Besöksstatistik ♟♟♟

Och klockan är nu...

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Skapa flashcards