Alla inlägg under april 2012

Av Mona - 22 april 2012 16:17

Middag i magen och disken är tagen. Bastian är i gåstolen och har ännu en gång öppnat en låda i vardagsrummet och utforskar vad det finns för skoj där som man kan stoppa i munnen. Dagen började med att vi steg upp klockan nio och så började jag dammsuga och städa överallt så att det var klart och sen åt vi frukost och därefter stack Stefan i väg och jobbade extra på städ. Då lekte jag och lillen tills det var dags att sova middag. Nu ska jag in o göra mig i ordning då vi även i dag ska åka in till pildammarna o mata pippifåglarna samt gå en runda.

 

Hoppas alla får en underbar söndag!

 

Kram: Mona

 

  

Bastian och Gruffen  ♥

Av Mona - 21 april 2012 21:32

I dag var det tänkt att vi skulle åkt till Skrylleskogen tillsammans med vänner men så blev icke fallet då vädret inte riktigt var på vår sida i förmiddags så vi avbokade. Men så fel vi hade, för vädret blev ju verkligen underbart men vi var super trötta jag och Stefan så vi orkade inte alls gå ut på eftermiddagen och Bastian var också trött så hela familjen gick och lade sig i stället haha :)

 

Men sen framåt kvällen gjorde vi oss i ordning och körde in till Pildammarna där vi matade pippifåglarna och gick hela rundan runt dammen. En myckert vacker kväll var det och Bastian studerade fåglarna noga och skrattade också när de gjorde sina läten då de ville ha mer mat. Det var en riktigt mysig kväll. Sen på vägen hem beställde vi pizza som vi hämtade vid värnhem och när vi kom hem satt hela familjen i soffan och mös och åt god mat :)


Bastian är redo att åka i väg till pippifåglarna    


 

Många fåglar att titta på


 

Mamma och Bastian


   

Pappa matar pippifåglarna


 

Vi hittade ett kärlekspar ♥

  

Nu nattar Stefan gullungen och han kommer nog drömma söta drömmar om pippifåglarna ♥

 När Stefan kommer upp ska vi mysa vidare med lite gott! Jag ska dricka Redbull/vodka och Stefan ska ta en snaps och ett glas vin och så ska vi spela Yatzi :)

Hoppas det blir fint väder imorgon för då ska vi minsann ut tidigare på dagen och njuta till max!

Ha en skön lördagskväll allesammans!

 

Kram Mona

Av Mona - 20 april 2012 20:25

Bastian somnade nöjd och belåten med dagen som har varit. Han somnade på soffan med en leksak i handen och så lade jag en filt om honom. Han är så go och mysig mitt lilla hjärta. Sen åkte nappen ut och då vaknade han och då passade jag på att bädda ner honom i sängen i stället.

Stefan är inte hemma, han är i stan och roar sig och det är han väl värd efter en hård arbetsvecka.

 

Min och Bastians dag började med att vi träffade Annelie och Wilma. Vi gick till en liten kinarestaurang och skulle äta buffé som tyvärr inte alls smakade gott. Deras middagar är helt ok, iaf den rätten jag brukar äta, men deras buffé var inget vidare. Tror inte att denna kinarestaurangen kommer vara öppen så länge till. Det är nya ägare som ska försöka sig på att lyckas i lilla Arlöv, men hörde av Annelies sambo att den har haft många, många ägare som aldrig har lyckats och troligen kommer inte denna att göra det heller, lite synd då det är trevlig personal.

 

    

(Klicka på bilderna så blir de större)

 

Efter vår måltid knallade vi vidare till Barnens Hus. Jag var väl inte ute efter något speciellt där men jag uppdaterade Bastians pip till nr 3. Därefter gick vi in till centrat och det var dags att shoppa kläder till våra barn. Jag hittade en hel del faktiskt men Annelie hade inte alls lyckan med sig.

 

Detta är vad jag fick ihop som är från hans mormor och morfar:

 

  

(Klicka på bilden så blir den större)


Nöjda, belåtna och ont i både rygg och fötter gick vi hemåt. När jag kom hem sov Stefan lite men Bastian väckte honom då han ville ha både nya blöja och god mat och det fixade pappa med glädje trots att även han var trött efter en dags arbete.

Jag och Bastian är helnöjda med vår fredag! Nu ska jag medan han sover äta lite fredagsgott och slötitta på tv innan jag gör Bastian sällskap då man är rätt trött.

 

Ha en skön kväll allesammans!

 

/ Mona

Av Mona - 20 april 2012 10:26

Vi somnade om båda två och sov ungefär en timme till och det var super skönt. Nu ska vi strax göra oss i ordning och äta lite innan vi ska i väg och shoppa, äta och ha allmänt mysigt och trevligt. Ha en skön förmiddag/eftermiddag allesammans!

 

   

Av Mona - 20 april 2012 07:23

Det har inte blivit många timmars sömn i natt heller! Bastian har gråtit typ vart 10 minut ibland på ca 2 timmar och sen ibland grät han en gång i timmen. Jag undrar vad det kan vara? Har han mardrömmar eller? Trött som attan är jag och just nu ligger han snällt där inne och väntar på att jag ska komma in med mat...inte skrikande utan verkligen helt tyst och så ligger han och tittar omkring sig....min lilla sötnos  


Hoppas hoppas att han vill sova efter att han har ätit för jag är super trött! Men något som är helt underbart, det är att det är FREDAG!!!

     

Av Mona - 19 april 2012 22:19

Klockan 19.30 somnade Bastian gott och jag trodde att han skulle sova hela natten men när klockan var 20.15 vaknade han och vart jätte ledsen. Jag tog upp honom och så gick vi in i vardagsrummet där vi tände ljus och bullrade upp oss i soffan med kuddar, filtar och massa leksaker och så hade vi tv.n på i bakgrunden. Det var jätte mysigt tills det var dags att ge penicillin och pila ut en stor kråka, då var jag världens dummaste mamma! Men efter en stund tyckte han om mig igen och vi fick en riktigt mysig kväll tillsammans. När klockan var halv tio var det dags att ge honom mat så vi gick in i sovrummet och så gjorde jag i ordning mat och gav honom men han blev inte mätt så jag gick ut och gjorde mer och fick mig en överrasning när jag kom in i sovrummet igen för då låg Bastian på mage och tittade på mig medan han suttade på nappen hel nöjd där han låg. Jag fick ett stort leende på läpparna, satte mig på sängen, pussade han på kinden och sa: "Gud vad du är duktig, kan du vända dig en gång till så att mamma får se det?" Jag lade honom ner igen och väntade med spänning och stolt som han var så visade han mig! Han vände sig från rygg till mage och jag blev så glad och ringde hans pappa och sa: "Gissa vem som kan vända sig från rygg till mage nu" Pappa blev jätte glad :)

Så nu kan vår fina son vända sig på båda hållen, han har kunnat från mage till rygg när han var 4 och en halv månad och vi har väntat med spänning på att han ska vända sig från rygg till mage vilket han har varit väldigt nära med att göra ett fler tal gånger, men idag kom det :)

 

Nu sover han gott och jag tror att jag också ska göra honom sällskap snart då gubben min inte är hemma än. Imorgon ska vi träffa Annelie och Wilma och då ska vi börja vår dag med att äta kinabuffé och sen blir det shopping till våra underbara barn! Jag ska handla för dem pengarna som hans mormor och morfar gav honom, hoppas man kan hitta bra fynd.

 

Ha en underbar kväll. Godnatt   

 

/Mona

Av Mona - 19 april 2012 15:52

Idag vaknade vi vid åtta tiden och jag hade så svårt att stiga upp! Vi var vakna väldigt mycket i natt då Bastian var jätte ledsen. Han verkade ha ont i både mage och mun då antagligen fler tänder är på väg. Men när jag väl hade stigit upp så vaknade man till och Bastian var på bra humör. Han log och babblade väldigt mycket hehe så vi bestämde oss tillslut för att ändå gå till babycafét idag o träffa polarna och mammorna.

 

En mamma som även skulle dit var min gamla klasskompis Elin som jag gick tillsammans med på Östra Grevie folkhögskola. Vi har inte setts sen 2005! Hon har en jätte söt dotter som heter Nova och det var jätte skoj att träffas.

 

Efter babycafét gick jag och Annelie till Burlöv Center och skaffade Magdroppar till Bastian eftersom han har varit så dålig i sin mage (får hoppas att detta hjälper). Sen fick vi oss en lång promenad då vi skulle till Aspgatan någonstans i Arlöv där Annelie o hennes sambo ska på husvisning på söndag, spännande :) Jag vill också bo hus!

 

Sen när vi kom hem vart vi glada och nöjda över vår fina förmiddag och så fick Bastian mat och sen busade vi i sängen tills han började gnugga sig i ögonen för att visa sin mamma att nu vart han minsann trött så då lade jag honom ner och började att smeka honom på pannan och då såg man dem små ögonlocken som sakta med säkert stängdes och sen sov han gott och det tog inte lång tid förens jag också nannade gott :)

 

Nu väntar vi på pappa som kommer hem om en timme ca och då ska vi äta middag och sen ska han i väg o träffa en kompis och då blir det bus med gullungen.

 

Hoppas alla får en skön torsdagskväll!

 

/Mona

 

  

Av Mona - 18 april 2012 14:54

Fan alltså, varför kan inte Bastians mage bli bättre? Jag gav honom som sagt gröt med blåbär innan i dag och sen gjorde jag kokt torskfilé med kokt potatis som jag mixade till mos men det var inte poppis sen hörde jag hur lilla magen började sätta i gång och så bajsade han och det var riktig grön färg som om du tänker dig spenat. Herregud där blev jag lite orolig faktiskt. Nu äter han välling och jag har ännu en gång letat rundor på nätet för att se om andra har haft samma bekymmer med sina småttingar och det var ju en del.

 

Nä det blir inte att gå ut o gunga idag då han antagligen kommer göra nr 2 alldeles strax igen och det går ju igenom varje gång, nu hade han ända upp på magen :(

Vid sådana här tillfällen önskar man verkligen att man hade tvättmaskin!

 

/Mona

★ Presentation ★

♥ Familjen ♥

 

Fråga mig ⁇⁇

1 besvarad fråga

Omröstning ✘✔

Hur hittade du min blogg?
 Via facebook
 Via vänner
 Via topplistan
 Någon annan stans

Bloggar jag följer

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

GÄSTBOK ✒

Besöksstatistik ♟♟♟

Och klockan är nu...

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards