Alla inlägg under juni 2009

Av Mona - 20 juni 2009 00:41


Dagen började med att jag steg upp vid halv tio, solen den sken och det var en bra start på midsommaraftons morgonen. Jag gick in i duschen och gjorde mig iordning för att sedan gå ner och handla frukost samt lite godis och chips som vi skulle ha med oss till Hanna´s mamma där vi skulle fira Midsommar.


När jag kom hem igen, så gjorde vi frukost som vi åt ute på balkongen, och det var väldigt mysigt, samt att det smakar alltid mkt godare att äta ute. Efter en god frukost, fortsatte jag att göra mig iordning för att sedan bege mig till Entré där jag skulle leta efter ngt fint klädesplagg. Jag gick till Kappahl och efter att ha provat en 6-7 tröjor så hittade jag en jätte fin vit tröja med en zebra på, och jag bara älskar denna tröjan! Den sitter verkligen jätte fint på mig, och så hittade jag ett par svarta leggings som även passade till tröjan! Nöjd och belåten gick jag sedan hem för att fixa det sista innan jag begav mig till Svedala.


Stefan mådde inget vidare, så han skulle åka med Benny, Ullrika och Gustav vid halv fyra.


När jag sedan kom till Svedala, så åkte jag och Hanna först till Ica där vi handlade det sista som skulle inhandlas, och sen när vi kom hem började vi laga maten som vi alla skulle äta när resten av gästerna kom.


Vi gjorde egna köttbullar, kokade nypotatisen, kokade ägg, stekte prinskorvarna och dukade bordet och sen när stefan och company dök upp var maten precis klar, så alla satte sig till bords för att äta en god och klassisk midsommarmat.


Mätta och belåtna blev vi alla, och sen tog vi hand om disken för att sedan äta jordgubbar med glass, och två enormt goda pajer som Hanna´s syrra Ullrika hade med sig.


Nu kände man sig proppmätt och vad vore inte bättre då än lite motion? Så vi alla begav oss till en gräsplätt där vi skulle spela Kubb. Det spelet är så himla skoj!


I ena laget var det: Stefan, Gustav, Liam och Oliver och i det andra var det jag, Hanna och Benny. Liam och Oliver är Hanna´s barn och dem var jätte duktiga! Dem vann även mot oss!


Sen helt plötsligt ville inte pojkarna spela längre och inte Gustav heller, så då blev det jag, Hanna, Benny och Stefan kvar, och då blev det givetvis tjejerna mot killarna, och första omgången vann jag och Hanna, sen vann killarna två ggr, och då tyckte vi att det räckte, så då packade vi ihopa allt och begav oss hemmåt för att plocka fram gottebordet som blev väldigt uppskattat trots att alla var så mätta hehe.


Det var en mkt trevlig midsommar med god mat och trevlig sällskap!


Hur firade du din midsommar?


Nu är klockan snart läggdags och imorgon blir det nog en lugn och skön dag :)


Kram:                                                  
                                    

Av Mona - 16 juni 2009 05:38



Klockan 05.10 vaknade jag och alarmet hade jag ställt på 05.30, så det var lika bra att gå upp. Gick direkt in i duschen och det var super härligt! Man vaknar faktiskt till efter en skön dusch!


Just nu sitter jag och äter frukost samtidigt som jag skriver, äter en skål med yoghurt och Start och en macka med ost och kalkon, samt ett glas apelsinjuice, väldigt smarrigt!


Nu är det 4 veckor kvar att jobba, och sen har man 4 underbara härliga veckor framför sig! Och jag har räknat ut att jag kommer vara hemma i ca 3 dagar på min semester!


V.29 på måndag och tisdag mina två första dagar är jag hemma, då ska jag städa upp här hemma samt packa ner en väska med grejor eftersom jag redan på onsdag min tredje dag åker till Göteborg med Hanna, och vi ska vara borta i 3 dagar, så att vi kommer hem på lördagen igen. Det ska bli super trevligt!


Sen på söndagen så åker jag, Stefan, Camilla, Jörgen, Josse och Jonas till Värmland. Så jag hinner iofs vara hemma mellan lördagen och söndagen innan det e dags att åka vidare.


I värmland ska vi alla vara i en vecka, och vi ska hyra det huset som jag och Stefan har hyrt förr, i Långban, ett väldigt vackert ställe!


En vecka senare, alltså på en söndag kommer vi hem igen, och sen ska jag och Stefan tvätta upp allt, för att sedan packa ner allt igen eftersom redan på måndagen ska han och jag bila i europa :)

Och vi ska vara borta i två veckor!!


Så jag har verkligen att göra på min semester hehe, men det ska bli sååå otroligt skoj!! Hoppas dagarna går fort nu!!!


Nä nu ska jag fortsätta och göra mig iordning, snart dags att åka till jobbet!


Kram:                                                  
                                     

Av Mona - 10 juni 2009 18:20


Nu ska jag vilken minut som helst äta Spagetti och köttfärsås, och sen ska jag iväg med Hanna och spela biljard! Det var ett tag sedan nu, och om jag inte har helt fel, så står det väl 2-3 till Hanna, eller? Aja hon kanske minns!


Imorgon är det torsdag, och då har jag svin mkt att göra på jobbet, fattar inte hur jag ska hinna med allt! Men iofs, så är jag rätt grym, så visst ska jag väl lyckas med detta??? Jag har 4st serveringar, och två av dem är med lunch på samma tid hehe....imorgon är det nog jag som ska unna mig en cola light för att orka ;)


Sen imorgon när min sweeti kommer för att hämta mig, så vet man ju att dagen efter är det Fredag, och det känns ju lite bättre då :)


Nu ringde klockan...spagettin e klar!


Och nu har vi ätit hehe, väldigt gott var det! Så nu är man proppmätt! Och nu ska jag ta en cigg, och sen ska jag leka med Gruffen tills Hanna kommer.


Ha en trevlig lill-lördag :)


Kram:                                                  
                                  

Av Mona - 9 juni 2009 19:05


Ja gott folk, idag fick nog alla som har deklarerat via internet och telefon sina efterlängtande skattepengar! Fy fan vad glad jag blev när jag klockan 15.00 kollade mitt konto!


Jag ringde min sweeti direkt och även han blev lika glad!


Nu ska jag hem till Hanna, och killarna har vi skickat iväg på bio ikväll, dem sitter just nu och ser på Terminator 4 och har det trevligt!


Skriver mer en annan dag!


Kram:                                                  
                                    

Av Mona - 6 juni 2009 13:53


Först och främst vill jag tacka: Birgitta, Nettan, Musse och Conny för era kommentarer i förra inlägget, jag blev jätte glad! Och det var fina idér ni gav mig! :)


Sen vill jag skriva lite om min farfar som vi var och hälsade på igår. När vi stiger in på avdelningen, så ser vi honom direkt, han sitter vid ett bord helt ensam och har precis ätit, där sitter min lilla farfar i sjukhuskläder och tittar upp mot oss, och sen ner mot tallriken då han förmodligen inte kände igen oss direkt, men när vi närmar oss så tittar han upp igen och ett litet leende får han fram och tänker säkert att där kommer ju min familj!


Vi alla kramar om honom, och sätter oss ner för att höra hur han mår. Han berättar att det är inget vidare och att han själv tror att det kommer dröja innan han kommer hem. Man ser att han är väldigt tårögd, och man själv blir jätte rörd av att se honom så här.

När mamma berättar för honom vilka som hälsar till honom brister han i gråt! Stackaren, han saknar nog alla och vill bara bli frisk!

Efter besöket på sjukhuset åkte vi till hans hus för att kolla efter räkningar som vi inte kunde hitta.


Sen på kvällen köpte jag min och Stefans favorit godis, OLW´s Flamin´ hot cheez cruncherz och Marabou chocklad Amigo. Fy fan vad gott det är!!! Har ni smakat ngt av det? Isåfall vad tycker ni?

Om ni inte har smakat det, så rekommenderar jag dessa till er som Lördagsgodis ikväll :)



Vad har ni annars för ngt favorit godis?


Snart ska jag, Stefan, Dan, mamma och pappa åka hem till Zandra och Jocke och deras två barn där vi ska bli bjudna på middag och efterätt :) Jag har inte sett Zandra sen begravningen av hennes pappa, min morbror, så det är på tiden att vi träffas igen!


Nu har min lillebrorsa kommit, så nu ska jag vara social mot honom :)


Kram:                                                  
                                    







Av Mona - 4 juni 2009 15:55


Jag fick en enda kommentar igår på den kluriga bilden, för dåligt alltså!


Rätt svar är iaf en Äppenskalare, så det hade Conny alldeles rätt i :)


Idag tänkte jag fråga er om ngt annat, känns egentligen onödigt med tanke på ingen svarar, men jag gör ett försök iaf.

Jag hade tyckt det var trevligt med lite olika förslag på middagar!


Varje dag är det samma sak, vad ska man ha till middag? Vad brukar ni tillaga där hemma? Ge mig gärna lite tips!


Nu har jag precis kommit hem från jobbet, och ska snart ner till Hemköp för att just handla ngt att äta idag, och jag kommer nog gå omkring där nere med ett stort frågetecken och leta efter ngt smarrigt!


Sen ska jag och Hanna städa till Elsa ikväll, och därefter ska vi nog ta en fika på Lilla Torg, eller så kanske det blir hemma hos Hanna, vi får se :)


Imorgon är det äntligen FREDAG, och det e ju helt underbart! Planer inför helgen blir kanske ett besök hos min kusin Zandra på lördag, och på söndag ska vi till ystad för att hälsa på farfar.


Och sen nästa vecka kommer nog dem efterlängtande skattepengarna! Det läste jag iaf på aftonbladets hemsida, så nu hoppas jag att dem inte ljuger hehe.


Nä nu måste jag springa ner och handla lite mat, och även kattmat, mina kära bebisar gå omkring och jamar och strycker sig, så dem e säkert vrålhungriga!


Ha det så gott allesammans!


Kram:                                                  
                                    

Av Mona - 3 juni 2009 15:59


Idag blev jag väldigt imponerad av denna manicken! Jag hade aldrig kunnat gissa vad det var för ngt, och tänkte att det kunde ju vara ngt för mina läsare att gissa, och därmed kanske få lite kommentarer som jag saknar så!!! Man kanske måste aktivera er lite i tänkandet för att ni ska skriva?


Iaf, vad tror ni detta på bilden nedan föreställer?


               


Ledtråd: Man har den i köket, och längst ut på spetsarna sätter man fast "ngt" och sen vevar man!




 

Av Mona - 2 juni 2009 22:33


Hissa:    

Denna veckan vill jag Hissa ambulanspersonalen i Österlen som kom till min farfar i lördags och hjälpte honom och oss! De var enormt trevliga och vi alla kände oss trygga att ha dem där! Tack Nicklas och Robert!!


Dissa:    

Och denna veckan dissar jag skräpmat! Låter kanske konstigt eftersom jag själv äter av det, men det är ju så himla ohälsosamt! Varför säljer dem sådan mat och skaffar fler och fler restauranger? Nu är det egentligen upp till var och en att själva bestämma om man ska äta sådan mat eller inte, men håll med om att många gånger är det så himla lätt att bara gå ner och köpa färdig mat just för att man inte orkar ställa sig vid spisen och laga mat! Och sen inte bara det, utan sen lockar dem flesta restaurangerna till sig barnen, att dem ska komma och äta hos dem! Och då tänker jag speciellt på MC-Donalads! Dem gör en massa reklam just för barnen och det tycker jag är så dumt! Dem till och med ger barnen leksaker i deras Happy Meal. Sådan mat är ju definitivt inte bra för små barn!!!


I dagens samhälle är vi alla mkt stressade och vill gärna ha det så lätt som möjligt, och eftersom vi flesta gärna handlar färdig mat, inklusive jag själv, så borde dem skaffa fler snabbmatställen fast med nyttigare mat!

Jag betalar gärna lite mer, bara jag vet att det är god och nyttig mat!!


Vad tycker ni???

Kram:                                                  
                                    


★ Presentation ★

♥ Familjen ♥

 

Fråga mig ⁇⁇

1 besvarad fråga

Omröstning ✘✔

Hur hittade du min blogg?
 Via facebook
 Via vänner
 Via topplistan
 Någon annan stans

Bloggar jag följer

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

GÄSTBOK ✒

Besöksstatistik ♟♟♟

Och klockan är nu...

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards