Direktlänk till inlägg 28 juni 2009

Helgen!

Av Mona - 28 juni 2009 21:15


Fredagen började med att jag skrev en snabb blogg innan jag begav mig till jobbet, och då hade jag ingen aning om den världsnyheten som jag skulle få reda på!


Medans jag städade på jobbet kommer en tjej som heter Anna och är jätte ledsen och säger att Michael Jackson är död. Jag kunde verkligen inte förstå detta, att han fanns inte mer! En stor världstjärna är död, och väldigt många sörjer honom, även jag! Han var verkligen min stora pop-idol som liten flicka, och även i början på min tonåring så var han väldigt bra.

R.I.P Michael Jackson och låt nu änglarna få njuta av din sköna musik så som vi har fått gjort!


När jag sen på fredag eftermiddagen kom hem, så gjorde jag mig i ordning inför kvällen eftersom vi skulle hem till mina föräldrar då pappa fyllde 55år.

Jag hade verkligen idétorka när det gällde vad jag skulle köpa till min pappa, det är alltid lika svårt att veta vad man ska ge folk när dem fyller. Men så fick det bli som så att jag tog ett fint vinglas hemifrån, fyllde det med hela kaffeböner och la ett vanligt värmeljus i, sen åkte vi till banken och växlade in 550kr till guldtior, så det blev ju 55st tior, och så lade jag även ner dem i glaset bland kaffebönerna, det blev faktiskt väldigt fint :)


Och han blev nöjd och belåten, och tyckte även det var lite fiffigt. Och så kan han köpa precis vad han vill.


Jag fick även träffa min moster Ann och min kusin Petronella som jag inte träffat på över 10år, och så var även min mammas moster där, så det var en mkt trevlig kväll.


    Gunnel och Petronella                                            Moster Ann

                   



                                                  Dan och Stefan

                                    





Drekt efter kalaset, körde jag och Stefan till Höör, för att hälsa på Stefans föräldrar och även hämta Stefans systerson som hade varit där i en vecka, och det är alltid lika trevligt att komma till hans föräldrar. Vi var hemma rätt sent på natten, men man somnade ju väldigt gott när man kom hem.


Lördagmorgon ringde larmet på mobilen redan klockan åtta, och det var väldigt segt att stiga upp så tidigt med tanke på att man inte fick många timmars sömn, men sagt och gjort så gick vi upp och gjorde oss i ordning och sen vid 9-tiden kom Mange och Monica på en god frukost, och sen efter den begav vi oss till Degeberga.

Vi skulle nämligen till Tennkulans vänner som är en stor marknad med bara gamla fina motorer och annat smått och gott.


Och det roliga i detta är, att innan vi åkte hemifrån, så var det rätt blåsigt och molnigt här i malmö, så jag tar på mig ett par nya tajta jeans, och det skulle jag ju aldrig ha gjort! Fy fan vad varmt och svettigt det var i bilen på väg dit, och jag blev ganska gnällig hehe. Så när vi var framme i Degeberga sa jag åt dem andra att jag måste faktiskt leta upp en klädesaffär och handla ngt annat att ha på mig, för det gick verkligen inte att ha dem byxorna, och Stefan blev ju lite irreterad och menade på att det kunde jag ju ha tänkt på innan vi åkte. Så han sa åt mig att du får fan hitta ngt jävligt snabbt!


Så vi åkte ifrån marknaden, och i Degeberga finns där verkligen inte många affärer, det är en väldigt liten by, men vi fann en pytte liten affär, och när vi steg in tänkte jag direkt att shit här kommer jag aldrig hitta ngt eftersom det mesta var faktiskt tant-kläder!


Men vilken jävla tur jag hade, för på ena långväggen hängde det faktiskt en del modekläder, inte mkt, men lite grann, och där fann jag en byxkjol i vitt som var jätte fin, så den köpte jag utan att tveka, och det impulsköpet ångrar jag inte :)


Så vi åkte tillbaka till marknaden där Monica och Mange väntade på oss, och dem blev också förvånade att det gick så snabbt och att jag faktiskt hade hittat ngt snyggt hehe...nöjda och glada gick vi in på marknaden och det var lagom med folk och fina gamla motorer och traktorer, och så var där matställen. Vi var där i ca 3 timmar och killarna njöt verkligen medans jag iaf njöt av en god fika och det fina vädret! :)


                                      En gammal Ångmaskin!

                       




Vid 4-tiden lämnade vi marknaden och åkte sedan till VÄ som ligger 8km ifrån Kristianstad till Monicas föräldrar där dem bjöd på lite mat som bestod av ägg, sill, lax och lite olika pålägg och olika brödsorter. Sen efter lite mat i magen åkte vi alla iväg till Kristianstad för att titta på Motercykel Kortege, och där var nog en 300-500 motercyklar som körde förbi, och det var faktiskt lite häftigt att se :)


Efter detta begav vi oss till Monicas föräldrar igen där det bjöds på fika och sen efter det spelade vi kubb, och det var tjejerna mot killarna, och vi tjejer vann med 5-4 :)


Nöjda och belåtna med lördagens bravder åkte vi hem och sen när jag o stefan var hemma handlade vi lite gott som vi smumsade på och sen gick vi och la oss.


Idag gick vi upp vid tio, åt en god frukost på balkongen och sen begav vi oss till Tomelilla för att hälsa på min farfar som nu bor på ett Kortidsboende på ett ställe som heter Välagården. Min farfar mår varken bättre eller sämre, han är fortfarande förvirrad i mellan åt, men han är medveten om vissa saker ändå, och att vet även själv att han aldrig mer kommer att komma hem. Det är väldigt sorgligt att se honom så här faktiskt, han har ju tappat greppet om verkligheten i vissa saker.


                                        Mamma och Farfar

                       




Efter besöket hos farfar åkte vi hem, och så gick jag in på Entré för att handla ett presentkort till Jörgen, Stefans svåger som fyller 41år idag. Vi var på ett litet kalas hemma hos dem nu ikväll där dem bjöd på jordgubbar, glass och kladdkaka med grädde...väldigt smarrigt och trevligt.


Och just nu sitter jag hemma, och Stefan har åkt iväg till jobbet med Mange för att mecka lite med våran bil som fortfarande inte är klar.


Ja det blev en lång blogg även denna gången, och nu ska jag sätta mig lite på balkongen och njuta av den sköna kvällen innan det är dags att nanna kudden :)


Kram:                                                  
                                    

 
 
Conny

Conny

29 juni 2009 10:23

Låter som en mysig helg..Min har varit väldigt bra med fest och lite jobb :)

http://connysord.bloggagratis.se

 
Iza

Iza

29 juni 2009 11:39

Tack, ja ibland kan han vara still så man kan ta ett kort ,)

Vilken mysig helg det låter att du haft iaf :)

Kramar

http://diezel.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mona - 5 oktober 2012 18:58

Var tänkt att jag skulle ut med jobbet idag och spela biljard och äta gott men jag valde att stanna hemma dels för att jag är jätte trött då vi knappt inte har sovit något i natt, har 5 maskiner tvätt varav 3 maskiner är enbart från i går och i dag...

Av Mona - 5 oktober 2012 06:43

Ringde precis till dagiset och berättade att Bastian har kräkningar och diarré och stannar hemma och då sa hon att hon precis läst på en tavla att fler barn på avdel. storken har maginfluensa, så då vet vi varför Bastian är dålig. Vi vaknade till...

Av Mona - 4 oktober 2012 21:31

Då blir det första gången man vabar imorgon. Bastian har kräkt jätte mycket och det har blivit en del sängbyten och klädbyten. Han blev även likblek i ansiktet det lilla grynet. Då förstår jag varför han var så gnällig och ledsen efter dagiset id...

Av Mona - 4 oktober 2012 17:06

Bastian ville inte sov idag på förskolan så han sov här hemma mellan tre och fyra. Och nu försöker jag få i honom lite mat men jag lyckas inget vidare. Har vill inte bli matad eller äta själv. Han är visst fortfarande rätt trött för det ser ut som at...

Av Mona - 4 oktober 2012 05:08

Godmorgon. Jag trodde stenhårt att Bastian skulle få hög feber och bli slö men han var som vanligt igår. Eller ja, han var lite gnällig och ville inte äta middag men när Stefan kom hem vid sex tiden piggnade han till ordentligt och var super glad :) ...

★ Presentation ★

♥ Familjen ♥

 

Fråga mig ⁇⁇

1 besvarad fråga

Omröstning ✘✔

Hur hittade du min blogg?
 Via facebook
 Via vänner
 Via topplistan
 Någon annan stans

Bloggar jag följer

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

GÄSTBOK ✒

Besöksstatistik ♟♟♟

Och klockan är nu...

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards