Direktlänk till inlägg 20 juni 2009

En mkt trevlig Midsommar!

Av Mona - 20 juni 2009 00:41


Dagen började med att jag steg upp vid halv tio, solen den sken och det var en bra start på midsommaraftons morgonen. Jag gick in i duschen och gjorde mig iordning för att sedan gå ner och handla frukost samt lite godis och chips som vi skulle ha med oss till Hanna´s mamma där vi skulle fira Midsommar.


När jag kom hem igen, så gjorde vi frukost som vi åt ute på balkongen, och det var väldigt mysigt, samt att det smakar alltid mkt godare att äta ute. Efter en god frukost, fortsatte jag att göra mig iordning för att sedan bege mig till Entré där jag skulle leta efter ngt fint klädesplagg. Jag gick till Kappahl och efter att ha provat en 6-7 tröjor så hittade jag en jätte fin vit tröja med en zebra på, och jag bara älskar denna tröjan! Den sitter verkligen jätte fint på mig, och så hittade jag ett par svarta leggings som även passade till tröjan! Nöjd och belåten gick jag sedan hem för att fixa det sista innan jag begav mig till Svedala.


Stefan mådde inget vidare, så han skulle åka med Benny, Ullrika och Gustav vid halv fyra.


När jag sedan kom till Svedala, så åkte jag och Hanna först till Ica där vi handlade det sista som skulle inhandlas, och sen när vi kom hem började vi laga maten som vi alla skulle äta när resten av gästerna kom.


Vi gjorde egna köttbullar, kokade nypotatisen, kokade ägg, stekte prinskorvarna och dukade bordet och sen när stefan och company dök upp var maten precis klar, så alla satte sig till bords för att äta en god och klassisk midsommarmat.


Mätta och belåtna blev vi alla, och sen tog vi hand om disken för att sedan äta jordgubbar med glass, och två enormt goda pajer som Hanna´s syrra Ullrika hade med sig.


Nu kände man sig proppmätt och vad vore inte bättre då än lite motion? Så vi alla begav oss till en gräsplätt där vi skulle spela Kubb. Det spelet är så himla skoj!


I ena laget var det: Stefan, Gustav, Liam och Oliver och i det andra var det jag, Hanna och Benny. Liam och Oliver är Hanna´s barn och dem var jätte duktiga! Dem vann även mot oss!


Sen helt plötsligt ville inte pojkarna spela längre och inte Gustav heller, så då blev det jag, Hanna, Benny och Stefan kvar, och då blev det givetvis tjejerna mot killarna, och första omgången vann jag och Hanna, sen vann killarna två ggr, och då tyckte vi att det räckte, så då packade vi ihopa allt och begav oss hemmåt för att plocka fram gottebordet som blev väldigt uppskattat trots att alla var så mätta hehe.


Det var en mkt trevlig midsommar med god mat och trevlig sällskap!


Hur firade du din midsommar?


Nu är klockan snart läggdags och imorgon blir det nog en lugn och skön dag :)


Kram:                                                  
                                    

 
ANNONS
 
Kattalena

Kattalena

21 juni 2009 10:24

Låter som att ni haft en jättefin midsommar!!!

http://kattalena.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mona - 5 oktober 2012 18:58

Var tänkt att jag skulle ut med jobbet idag och spela biljard och äta gott men jag valde att stanna hemma dels för att jag är jätte trött då vi knappt inte har sovit något i natt, har 5 maskiner tvätt varav 3 maskiner är enbart från i går och i dag...

Av Mona - 5 oktober 2012 06:43

Ringde precis till dagiset och berättade att Bastian har kräkningar och diarré och stannar hemma och då sa hon att hon precis läst på en tavla att fler barn på avdel. storken har maginfluensa, så då vet vi varför Bastian är dålig. Vi vaknade till...

Av Mona - 4 oktober 2012 21:31

Då blir det första gången man vabar imorgon. Bastian har kräkt jätte mycket och det har blivit en del sängbyten och klädbyten. Han blev även likblek i ansiktet det lilla grynet. Då förstår jag varför han var så gnällig och ledsen efter dagiset id...

Av Mona - 4 oktober 2012 17:06

Bastian ville inte sov idag på förskolan så han sov här hemma mellan tre och fyra. Och nu försöker jag få i honom lite mat men jag lyckas inget vidare. Har vill inte bli matad eller äta själv. Han är visst fortfarande rätt trött för det ser ut som at...

Av Mona - 4 oktober 2012 05:08

Godmorgon. Jag trodde stenhårt att Bastian skulle få hög feber och bli slö men han var som vanligt igår. Eller ja, han var lite gnällig och ville inte äta middag men när Stefan kom hem vid sex tiden piggnade han till ordentligt och var super glad :) ...

★ Presentation ★

♥ Familjen ♥

 

Fråga mig ⁇⁇

1 besvarad fråga

Omröstning ✘✔

Hur hittade du min blogg?
 Via facebook
 Via vänner
 Via topplistan
 Någon annan stans

Bloggar jag följer

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

GÄSTBOK ✒

Besöksstatistik ♟♟♟

Och klockan är nu...

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ Direkt ur livet med Blogkeen
Följ Direkt ur livet med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se