Alla inlägg under maj 2009

Av Mona - 6 maj 2009 20:46


För en stund sedan kom jag och Stefan hem från vårt spinningpass på 45 min, svettiga och möra i kroppen men jävligt stolta över oss själva!


Det var ett mycket tufft pass idag, jag ökade tyngden lite mer denna gången än förra, och det kändes riktigt ordentligt i låren, men så skönt det var efteråt!


Men jag måste införskaffa mig ett par spinningskor, och idag har jag kollat runt lite på olika sidor på nätet, och det billigaste paret ligger på ca 600kr, och de dyraste på 1100kr.


Jag hittade ett par fina som fått bra rekomendation, ett par Shimano Wf21 Spinningskor Dam för 800kr, så dem ska jag nog köpa om ekonomin tillåter det.


                    

Nu har vi precis duschat och ätit apelsin, en väldigt god och kladdig frukt hehe.


Resten av kvällen ska vi bara ta det lugnt, och om en timme ca är det läggdags för lilla mig, så att man är pigg och vaken inför morgondagen.


Imorgon efter jobbet ska jag nog ta och åka ut till bokskogen och gå min lilla runda, men jag tror det bara blir jag denna gången också, då Hanna har börjat bli dålig, samt att hon är i svedala imorgon. Men då blir det jag, skogsniglarna och fåglarna igen hehe.


Nu ska jag avsluta för denna gången!


Det var ett tag sedan man fick kommentarer...det får ni gärna lämna :)


Ha det så gott!


Kram:                                                  
                                   




Av Mona - 4 maj 2009 21:00


Valborg firade vi hos Stefans föräldrar, där även mina föräldrar var med, och vi hade en super trevlig kväll, med grillade flintastekar och korvar i dess olika smaker, och det var såå himla gott!



                     



På fredagen var jag hemma hos Hanna, och hade en myskväll med massa snacks och läsk, och så satt vi och pratade om allt mellan himmel och jord. Och det var en mkt trevlig kväll.


Lördagen gick vi alla upp tidigt eftersom vi skulle till Höör på Veteranmarknaden. Stefan och Benny stack redan iväg vid åtta tiden, hämtade Elias i svedala och begav sig till Höör där dem mötte upp Emil och John.

Jag åkte iväg vid halv tio till Svedala där jag hämtade Hanna och hennes son Liam, och så begav vi oss till Höör till killarna. Det var en underbar dag, men jag, Hanna, John och Benny hade inget intresse för alla gamla skrot grejor till bilar m.m, så vi satt i tältet och fikade och pratade medans Stefan och Emil gick rundor.


På eftermiddagen åkte vi alla hem, men jag följde med Hanna och Liam hem till Svedala, där Hanna bjöd på pizza och det var väldigt smarrigt. Sen vid halv sex tiden åkte jag hem till min sweeti, och vi var väldigt trötta, så vi gick och la oss.


När jag vaknade kände jag mig så pass utvilad att jag faktiskt trodde att det var morgon, så när jag steg upp blev jag förvånad över att klockan var kvart i ett på natten!! Oj vad länge vi hade sovit! Så jag var vaken till tre på morgonen, och sen gick jag och la mig igen.


Söndagen vaknade vi vid tio på morgonen, åt frukost och begav oss till Höör, till Stefans föräldrar, där dem bjöd på grillad korv med bröd och en god grönsallad.

Jag och Stefan tog även en liten promenad runt skogen och över ängen bland kossorna, och det var en skön eftermiddag.



                            



På kvällen var det tänkt att jag och Hanna skulle ut och gå vår runda i bokskogen, men Hanna kunde inte hänga med, så jag fick gå rundan själv...så det var jag, skogssniglarna och fåglarna :)


Sen åkte jag hem en liten sväng till Benny där även Stefan var, och så bjöd jag på apelsinbåtar och vindruvor, väldigt smarrigt! Och lille Elias fick också smaka på en apelsin, och det tyckte han var väldigt gott!!!




                                



Idag har man jobbat, och sen kom pappa och hämtade mig, och det var snällt av honom, för jag var väldigt trött och hade lite huvudverk, så när jag kom hem sov jag i 1 timme och 30 min, och sen när jag vaknade gjorde jag mig iordning för spinningen som jag, Hanna och Stefan var på ikväll.


Det var första gången för Hanna, och hon var super duktig! Svettiga som fan var vi efter 45 min, och sen åkte vi hem.


För 40 min sedan åt jag o Stefan middag vilket bestod av Kyckling pytt, väldigt gott, men kändes konstigt att äta så sent!


Imorgon är det dags för mig och Hanna att städa hos Elsa, hoppas man inte har träningsverk då hehe.


Nu ska jag ta och göra mig iordning inför natten, och det ska bli så skönt att sova!!


Tack till er alla som har grattat mig på namnsdagen idag :)


Kram:                                                  
                                    

★ Presentation ★

♥ Familjen ♥

 

Fråga mig ⁇⁇

1 besvarad fråga

Omröstning ✘✔

Hur hittade du min blogg?
 Via facebook
 Via vänner
 Via topplistan
 Någon annan stans

Bloggar jag följer

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

GÄSTBOK ✒

Besöksstatistik ♟♟♟

Och klockan är nu...

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Skapa flashcards