Alla inlägg under april 2009

Av Mona - 6 april 2009 23:03


Hanna är min allra bästa vän! Hon finns där alltid för en, och ställer alltid upp i vårt och torrt! Vad skulle jag ha gjort utan dig?


Idag fick jag ett sms av dig där du skrev att du så gärna ville bjuda mig på mat ute, och detta för att jag skulle ha ngt annat att tänka på eftersom jag är så ledsen nu när det gäller Lucifer, och det var verkligen enormt fint av dig min älskade vän!


Vi åkte till kinarestaurangen Shanghai på värnhem där vi åt Stekt ris med blandat kött och det var väldigt smarrigt! Vi åt även Räkchips och det e super gott!


Efter detta körde vi runt lite i stan och Limhamn, och åkte även in en sväng till limhamns kyrkogård där min farmor ligger, inget uppmuntrande precis hehe, men en lugn och stillsam plats :)


Sen körde jag dig hem, och jag har verkligen haft en super trevlig kväll! Du är en sann vän och jag tycker så himla mkt om dig!!


Idag ringde jag även veterinären och bokade en tid åt Lucifer, så nu på Skärtorsdag klockan 19.00 ska min älskade katt somna in :(


Han ska begravas i Höör hos Stefans föräldrar där min råtta och Lucifers son eller dotter också ligger...det kommer nog gå bra, och han kommer ju inte lida mer, och det är huvudsaken!


Nu ska jag in å nanna kudden, Lucifer är redan i sovrummet och kallar på mig hihi, han vill alltid kelas där inne :)

Det är stunder jag verkligen kommer sakna!!


Kram:                                                  
                                     

Av Mona - 5 april 2009 23:13


Min älskade Lucifer, min fina underbara pojke som jag älskar så otroligt mkt ska snart lämna oss! Jag har många gånger tagit det beslutet att avliva min älskade katt, men har inte haft hjärta till att göra det eftersom jag alltid hoppats på att kunna hjälpa honom att bli av med sin rädsla, men det har jag inte lyckats med helt!


Vissa saker har iofs blivit bättre sen vi flyttade från Kirseberg, han kan numera vara på balkongen utan att bli rädd, han kan även springa ut i trappan utan att vara rädd, och lite bättre har han blivit på när vi får gäster, ibland kan han komma fram och hälsa på dem, men för det mesta ligger han i kattlådan och trycker.


Nu för en stund sedan satt han i en av våra soffer och bara kissade ner sig, utan ngn anledning och det var Stefan som såg honom, och det var nu som jag verkligen tog beslutet att han måste avlivas!


Han har ju mått väldigt dåligt i ca 3år, bajsar ner sig, kissar ner sig, ligger för det mesta i kattlådan och katter som är så renliga djur borde inte ligga i sin egen skit! Men han gör det!


Så imorgon ska jag boka en tid hos veterinären, och så får min älskade katt somna in!


Jag gör det för hans egen skull, han mår ju inte alls bra!


Hade ngn av dem andra katterna kissat i soffan hade jag absolut inte avlivat dem för den sakens skull, om det inte hade uppretat sig gång på gång, för då hade det varit ngt som inte stod rätt till....så jag avlivar ju inte Lucifer för enbart kvällens händelser, utan för att allt annat som skett under hans 3år.


Jag hoppas verkligen jag tar rätt beslut! Jag tror det iaf!


Jag älskar dig av hela mitt hjärta och själ min underbara Lucifer och vi har ju trots allt fina minnen tillsammans! Denna bilden här nedan är min favoritbild på dig, som jag har på mitt bankkort och ska även förstora upp bilden och ha ovanför sängen! Visst är han fin?



Nu ska jag nanna kudden! Hoppas man kan sova trots detta beslutet man tagit nu ikväll!


Kram Mona

          

Av Mona - 4 april 2009 15:11


Solen skiner, fåglarna kvittrar och inte ett moln på himlen! Det är äntligen vår och även helg :)


Vinterjackan är inhängd, vårskorna är framtagna och även vårjackan. Solbrillorna är inköpta och man njuter verkligen!


Sitter på balkongen i skrivande stund med en god cider och skön musik! Vi åt även en god frukost ute på balkongen idag, och det var såå underbart ljuvligt!


Efter frukosten åkte vi till Västra Hamnen och tog en skön promenad, och där var massa folk som satt och njöt av vårsolen. Efter det åkte vi till Caroli City där Stefan handlade tre st fina tröjor, och jag en glass hihi.


Ikväll kommer Claus och Annika på besök, och då ska vi bjuda på Tonfisksallad, från början var det tänkt att vi skulle köpa pizza, men sen kände vi för en god sallad istället med vitlöksbröd.


Nu ska vi snart börja städa här hemma och tillaga maten, och sen bara njuta av en skön helg med trevligt sällskap!


Ha en skön helg allesammans!


Kram:                                                  
                              

Av Mona - 1 april 2009 22:18


Har precis kommit hem från Hanna o Benny där det bjöds på en smarrig chocklad tårta, och när jag och Hanna stod ute och blossa innan jag åkte hem bestämde jag mig för att egentligen inte blogga, utan hoppa i säng med en gång, men jag kunde ändå inte låta bli att skriva av mig!


Hanna berättade även en chockad sak, att hon hade varit inne på Lunar där hon inte varit på ett bra tag, och så gick hon in i en klubb som hon var medlem på som hette Andar, och där upptäckte hon att ägaren till klubben hade gått bort, och då frågade jag Hanna vad hette hon? Och då säger hon Glamour_Girl82 (klicka på första länken på google) och henne visste jag mkt väl vem det var! Hon addade ju mig på Facebook för ett litet tag sedan, och jag hade även henne på msn, och har pratat med henne på lunarstorm förr, och nu finns hon inte mer, så ung och hade hela livet framför sig! Hon var bara 27år!! Vila i frid Towa!


Idag har det varit 1 April, och det är ju min favorit dag på hela året! Jag älskar att lura människor, och på denna dagen får man ju luras hur mkt som helst, och det är ju helt underbart!


Mitt första offer blev Claus, Stefans arbetskamrat, och han gick på det, så där fick jag mig ett gott skratt, sen lurade jag vaktmästaren på jobbet tillsammans med en kvinna som också jobbar där, och han gick också på det, men till en början var han rätt osäker, men dock så klarade vi det :)


Sen lurade vi eller rättaresagt jag en kille från IT-avdelningen, en tjej från jobbet var med på en liten hörna, och det var också himla roligt när vi väl avslöjade det :)


Så jag fick även detta året lura en del, och det kändes jätte bra :)


Sen när jag kom hem från jobbet idag, kollade jag postlådan och där låg avin från posten att jag nu kunde hämta ut min nya mobiltelefon :D

Jag gick ner till Hemköp med ett stort leende på läpparna och fick mitt lilla paket, och sen när jag kom hem var det dags att leka lite med den :)


Jag är nöjd med den, men vissa saker är lite störrigt, som att locket man skjuter framåt känns lite väl löst, kanske ska det vara så, men det är rätt irreterande, och sen vid knapparna är där kanter som är väldigt ivägen när man ska skriva, gillar jag inte! Och plus att knapparna är hårda, gillar jag inte heller, men det kanske är en vanesak.


Men annars är den faktiskt jätte fin!


Nu ska jag ta och nanna kudden, är super trött!!!


Ha det gött allesammans!


Kram:                                                  
                                   


★ Presentation ★

♥ Familjen ♥

 

Fråga mig ⁇⁇

1 besvarad fråga

Omröstning ✘✔

Hur hittade du min blogg?
 Via facebook
 Via vänner
 Via topplistan
 Någon annan stans

Bloggar jag följer

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< April 2009 >>>

GÄSTBOK ✒

Besöksstatistik ♟♟♟

Och klockan är nu...

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Skapa flashcards