Direktlänk till inlägg 8 april 2009

Sista kvällen med Lucifer :(

Av Mona - 8 april 2009 21:03


Min älskade katt, mitt älskade barn, min underbara, fina Lucifer, ikväll är det allra sista kvällen du är med oss! Aldrig mer ska jag få hålla om dig, klappa dig, pussa dig, borsta dig, kela med dig eller höra ditt fina jamande. Aldrig mer ska jag få ligga i vår säng och mysa med dig, och det är ju det som varit vårt mysställe, just i sängen, där du har känt tryggheten och fått massa kärlek, och ikväll blir det allra sista gången. Just nu i skrivande stund rinner tårarna ner för min kinder, har en stor klump i halsen....och du sitter vid sovrumsdörren och jamar, du vill så gärna in och mysa.


Men först ska ni få gott med mat, blir tonfisk som du älskar så mycket...och sen ska vi försöka få er samlade i soffan så jag kan ta ett familjefoto på dig, Gucci och Gruffen.


Sen min älskade Lucifer ska vi in i sovrummet och ha en sista fin stund tillsammans.


Imorgon ska vi också ha det mysigt tillsammans innan det är dags att åka iväg....och fy fan vad svårt det kommer bli....jag vill inte skiljas från dig...jag vill inte!!!!


Jag hoppas verkligen jag gör rätt Lucifer, och att du kommer få ro och bli lycklig i lilla katthimmlen...åhh gode gud vad jag hoppas att jag gör rätt!!!


Där kommer vara många som möter dig när du är påväg till andra sidan...och jag hoppas att du inte kommer vara rädd, jag hoppas allt kommer gå bra!


Jag älskar dig av hela mitt hjärta och själ Lucifer....och en dag kommer vi träffas igen!!


/Din matte för evigt!

 
 
Katarina

Katarina

8 april 2009 21:32

Vad sorgligt! Förstår hur du känner. Det värsta med allt är allt sista man gör med sitt djur. Sista goset, sista måltiden, sista resan.
Lider med dig fast jag inte känner dig.

Hälsningar Katarina

http://katarinas

 
Iza

Iza

8 april 2009 23:21

Hej gumman !
usch *sniff* *sniff* sörjer verkligen med dig.
Men jag är helt övertygad om att du valt rätt utväg hur svårt det är än.
Stor Kram !

http://diezel.bloggagratis.se

 
Hanna

Hanna

9 april 2009 09:09

Ja gumman jag gråter oxå när jag läser bloggen tårarna rinner...kommer också att vara ledsen ikväll...ses vid 18. Kramar i massor!

http://honey-bunny.bloggagratis.se

 
Kattalena

Kattalena

10 april 2009 08:54

Usch ja! Så himla sorgligt och fruktansvärt jobbigt. Stackars stackars dig. Läste i facebook att det har skett nu. Det var ju för kattens skull och hon har det säkert jättefint i sin katthimmel nu. Men visst blir det tomt. Sorgen får ta den tid den tar... Ha en underbar påsk och hälsa Stefan så gott! Kram från oss alla.

http://kattalena.blogspot.com

 
Iza

Iza

15 april 2009 17:27

Tack :)

Hoppas allt är bra med dig?!
Kramar

http://diezel.bloggagratis.se

 
Ingen bild

jag

16 april 2009 19:54

Du skriver väldigt dåligt nu får jag ju säga...någon anledning till pausen?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mona - 5 oktober 2012 18:58

Var tänkt att jag skulle ut med jobbet idag och spela biljard och äta gott men jag valde att stanna hemma dels för att jag är jätte trött då vi knappt inte har sovit något i natt, har 5 maskiner tvätt varav 3 maskiner är enbart från i går och i dag...

Av Mona - 5 oktober 2012 06:43

Ringde precis till dagiset och berättade att Bastian har kräkningar och diarré och stannar hemma och då sa hon att hon precis läst på en tavla att fler barn på avdel. storken har maginfluensa, så då vet vi varför Bastian är dålig. Vi vaknade till...

Av Mona - 4 oktober 2012 21:31

Då blir det första gången man vabar imorgon. Bastian har kräkt jätte mycket och det har blivit en del sängbyten och klädbyten. Han blev även likblek i ansiktet det lilla grynet. Då förstår jag varför han var så gnällig och ledsen efter dagiset id...

Av Mona - 4 oktober 2012 17:06

Bastian ville inte sov idag på förskolan så han sov här hemma mellan tre och fyra. Och nu försöker jag få i honom lite mat men jag lyckas inget vidare. Har vill inte bli matad eller äta själv. Han är visst fortfarande rätt trött för det ser ut som at...

Av Mona - 4 oktober 2012 05:08

Godmorgon. Jag trodde stenhårt att Bastian skulle få hög feber och bli slö men han var som vanligt igår. Eller ja, han var lite gnällig och ville inte äta middag men när Stefan kom hem vid sex tiden piggnade han till ordentligt och var super glad :) ...

★ Presentation ★

♥ Familjen ♥

 

Fråga mig ⁇⁇

1 besvarad fråga

Omröstning ✘✔

Hur hittade du min blogg?
 Via facebook
 Via vänner
 Via topplistan
 Någon annan stans

Bloggar jag följer

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< April 2009 >>>

GÄSTBOK ✒

Besöksstatistik ♟♟♟

Och klockan är nu...

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards