Alla inlägg under februari 2009

Av Mona - 15 februari 2009 01:21


01. Stänger du av mobilen när du sover?

Nej, men sätter den ibland på ljudlös

02. Vem såg dig senast naken?

MIn sweeti

03. Hur såg du ut på högstadiet?

Ganska alldaglig

04. Hur kommer du se ut om tjugo år?

Smalare och vackrare :)

05. Hur var du på dagis?

Omtyckt av mina fröknar och väldigt snäll, men ibland kunde man självklart vara väldigt busig :)

06. Hur är du att ha som arbetskamrat?

Glad o Pratig

07. Har du celluliter?

Nix

08. Biter du på naglarna?

Gjorde, inte längre det är äckligt

09. Har du något handikapp

Nej det har jag inte :)

10. Är du rädd för att få hängbröst?

Nää och om man skulle få det så so what, finns puch up bh ;)

11. Tror du att gud är en man eller en kvinna?

Tror inte på gud

12. Svär du?

Ja dagligen

13. Är du trevlig mot Jehovas Vittnen?

NÄ ! dom vill jag inte ha hit.

14. Hur homo är du på en skala 1 - 10?

0

15. Tror du på utomjordningar?

Jo men nått annat måste ju finnas där ute.

16. Om du var tvungen att välja en maträtt som du måste äta varje dag livet ut, vad väljer du?

Spagetti och köttfärsås

17. Vilken mat är den största missen att bjuda dig på?

Fisk och skaldjur

18. Har du blivit arresterad?

Arresterad ne, men påkommen av att snatta

19. Ljuger du?

Det händer

20. Har du kysst en polis?

Nej !

21. Är du rädd för Securitasvakter?

Nä varför skulle jag vara det

22. Har du någonting att dölja?

Det har nog alla.

23. Vad har du på din nyckelknippa?

Nycklar

24. Är du/har du varit gift?

Nope inte än

25. Skulle du gå upp klockan tre på natten för att hämta pojkvännen från krogen?

Ja absolut

26. Kan du laga cyklar?

Beror helt å hållet på vad som behövs lagas

27. Kan du fixa med bilar?

Fylla på spolarvätska det kan jag...men resten sköter min egen älskade mekaniker hehe

29. Kan du baka bröd?

Alla som kan läsa ett recept kan väl det.

30. Vet du hur man frostar av en frys?

Japp, men det behöver jag inte kunna längre, den frostar inte :)

31. Vilken tv-serie skulle du helst leva i?

Seinfiled :)


Utmanar alla som är intresserade!

Av Mona - 14 februari 2009 18:48


Idag är det Alla Hjärtans Dag, och morgonen började med att min sweeti väckte mig med frukost på sängen. Blev goda knäckebröd med ost och gurka, och den ena gurkan hade han skurit som ett hjärta, jätte fint!


Sen har vi varit med Benny och Hanna hela eftermiddagen, varit i Svågertorp på Biltema, Bauhouse och Rusta.


Vi kom hem för en liten stund sen, och kokade torskfilér till Gucci som hon vräckte i sig! Det var visst väldigt, väldigt smarrigt! Dem andra katterna blev iofs lite avundsjuka, men dem fick smaka lite, lite bara, för det e ju faktiskt Gucci´s mat.


Om en timme ska vi träffa Hanna och Benny igen och fira alla hjärtans dag tillsammans med dem :)


Igår var vi hemma hos dem på kalas för Hanna som blev 32år. Av oss fick hon: Två par olika öronhänge i guld, en ögonpenna, en badbomb och en jätte fin plånbok som jag var stoltast över att jag hittade, och Hanna blev jätte glad för den!


Sen var även Kim där, en gammal tjejkompis till Benny som jag inte träffat på sådär 7år, så det var väldigt skoj att se henne igen! Och hon hade med sig en jätte, jätte trevlig kille som hon aldrig hade träffat förr, dem har snackat på nätet i 3 mån, och han hette Anders och var från Göteborg, och han var verkligen en skit härlig snubbe, vi fick många, många härliga skratt under kvällen, och både Benny o Stefan var lite avundsjuka att han stal hela föreställningen hahaha :)


Benny kallade hon för Alfahanen, den som är ledaren i gruppen bland djur...och detta har Benny tjatat om hela dan idag, om att Alfahanen han var ju sååå trevlig och bla bla bla ;)


Hannas födelsedag var väldigt lyckad och dem bjöd på god mat vilket bestod av Tacos, och sen blev det hennes goda chockladtårta som knappt ingen orkade äta hehe, men den äter vi upp ikväll gumman :)


Nu ska jag göra mig iordning och sen mysa lite med min gubbe innan det e dags att bege sig till Benny och Hanna.


Ha en trevlig Alla Hjärtans Dag allesammans!


Massa kramar:                                                  
                      

Av Mona - 13 februari 2009 20:08


Ja vi blir lite sena till Hanna´s kalas, men jag är såå glad! Gucci åt själv av rissoppan, inte fårn början iofs, när jag ställde fram tallriken, så gick hon fram och snusade, och liksom, nej usch detta är inget för mig. Sen tog jag en tesked, och pregade in i munnen på henne, och sen efter det åt hon från tallriken själv, det var ju visst inte så dumt där ändå ;)


Hon åt inte mkt, men jag är nöjd över detta lilla hon åt! Sen lade jag även i en liten kattgodis bit i maten, och då åt hon ännu mer, skit bra :) Då vet jag hur jag ska göra hihi....katter som inte är så dumma heter det ;)


Nu ska vi snart iväg, Stefan har precis duschat, så det är bara han jag väntar på nu, jag är helt färdig, doftar också jätte gott då jag köpte en parfym till mig, Naomi Cambell :) Det är min favorit parfym, finns ingen annan för mig!!


Nu är Stefan klar, så nu ska vi snart åka iväg :)


Kram                                              
                                         

Av Mona - 13 februari 2009 19:16


Grattis på födelsedagen min älskade vän!


Har precis kommit hem, har varit och shoppat presenter till Hanna, först var jag på Caroli City, där fann jag två saker, sen träffade jag även på Lisa och hennes dotter Malin, snackade lite med dem, sen åkte jag vidare till Burlöv Center och där fann jag också två saker, men jag letade efter en speciell sak som jag vet att min lilla Hanna behöver och vill ha, så jag fick även bege mig ut till Mobilia, och tack gode gud för att jag åkte ut där, för där fanns ju det som jag letade efter! Helt jävla otroligt! Men jag hoppas hon blir nöjd, för den e liksom personlig denna saken, men hon och jag har samma smak, så jag tror hon blir glad :)


Just nu håller jag på att koka rissoppa till min lilla Gucci som jag ska ge henne, hur jag nu ska få henne att äta det har jag ingen aning om, men hon e nog jävligt hungrig eftersom hon inte har ätit på ett dygn, och 5 dagar om man ska se det som så att allt hon har ätit har bara kommit upp med en gång...stackars lilla flicka!


Snart är riset klart, och då ska jag packa in en av presenterna, och sen ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning och även väcka Stefan som nannar väldigt gott!


Nä nu vaknade han :)


Skönt det e fredag!


Skriver imorgon om kalaset vi ska gå på om en halvtimme :)


Kram                                              
                                        

Av Mona - 12 februari 2009 22:46


Ikväll åkte jag och Hanna till Svedalas veterinär där jag fick handlat vätskeersättning speciellt till katter, Diar Sanyl som är ett dietfodertillskott till både hund och katt, och även Intense Hairball torrfoder som Gucci och dem andra ska börja äta om 5 dagar.


Just nu fastar Gucci, och får inte äta ngt förens klockan 17.00 imorgon, och då blir det Rissoppa och Kokt Torsk, vilket hon bara får äta i 5 dagar, samt ska hon Diarsanyl och vätskeersättningen. Sen får man bara hålla tummarna att hon blir bättre!


Dem i Svedala verkar jätte bra faktiskt! Medans dem på Djursjukhuset bara sa kom in med henne med en gång...inget råd alls gav dem mig! Känns lite som att dem bara vill tjäna pengar!


Sen efter att jag och Hanna varit i Svedala, åkte vi hem till dem, där vi åt en smarrig muffins och pratade lite om ditten och datten.


Nu är det läggdags och imorgon är det äntligen Fredag, så jävla skönt!


Och imorgon är det ingen vanlig dag, nä för då är det Hannas födelsedag :)


Så imorgon efter jobbet ska vi ut och handla en present, om nu lönen kommer, annars blir jag skit förbannad!


Sen klockan 20.00 ska vi på kalas där dem ska bjuda på tacos :) Super smarrigt!


Nä nu önskar jag alla en God Natt och dröm sött allesammans!


Kram                                                                          
                    



Av Mona - 11 februari 2009 19:32


Min söta lilla Gucci är fortfarande inte frisk. Hon har kräkts 6 gånger sammanlagt idag! När vi kom hem gav vi henne lite morotspuré, men det kom upp direkt, och sen vid halv sju åt hon lite vanlig mat, och det är en timme sen nu, och än så länge har hon fått behålla det....hoppas hon får hålla denna maten resten av natten!


Om jag hittar en massa högar imorgon bitti, då är det jag som ringer till veterinären, och så får pappa hämta mig på jobbet, så vi får åka ut akut med henne, för pappa kunde som tur var hjälpa mig med pengar!


Gode gud gör så hon blir frisk min lilla tös!


Nu ska jag plocka undan lite här hemma, och sen slöa i soffan med min sweeti.


Kram                                              
                                         

Av Mona - 10 februari 2009 21:38


Gucci mår verkligen inte bra! Det syns iofs inte på henne, hon e kelen och närvarande, men hon spyr hela tiden! Imorse när jag gav henne vatten spydde hon upp det med en gång, och sen under dagen har spytt 3 gånger, och ikväll även 3 gånger. Just nu håller jag på att koka ris till henne, får hoppas det binder magen på henne.


Idag hämtade pappa mig från jobbet, och så körde han mig direkt till Hanna. Hon skulle iväg och handla lite, så då fick jag passa Elias, min lille gullunge :)


Och när jag satt där ensam med honom ringer det helt plötsligt på porttelefonen, och då var det Bennys mamma som kom och hälsade på! Det var en överraskning :)


Sen när hon gick, bjöd Hanna på god pasta med pastasås och sen blev det även lite kakor...och även Cola Light! Drack 4 glas...aja baja på mig, men jag får helt enkelt göra som så att jag får stå över allt smarrigt på lördag istället, så jämnar det ut sig :)


Har precis kommit hem, och Lucifer mjauar hela tiden, han vill ha uppmärksamhet, vill gärna att vi ska gå in i sovrummet och mysa...men nu måste jag ta hand om Gucci, min lilla tös! Har det inte blivit bättre till helgen måste jag åka ut akut med henne!


Nu ska jag ta hand om mina katter innan riset e färdigt!


Kram                                              
                                        

Av Mona - 9 februari 2009 17:11



Har kommit hem för en liten stund sedan, och det var ingen trevlig syn vi fick! Katterna vet verkligen hur dem ska göra för att överraska oss!


Precis när vi öppnade dörren såg vi spyor på dörrmattan, blev en tung suck! Sånt vill man gärna slippa se när man kommer hem! Vi gick in i köket där vi fann ngt gult på köksduken, vi dök ner med näsan för att lukta ifall det var piss, men det luktade faktiskt ingenting, så även det måste ha varit spya...inget trevligt på köksbordet!


Gick in på toaletten, även där fann vi spya på badrumsmattan!!! Alltså fy fan!


Så nu ligger både badrumsmattan och köksduken i tvättmaskinen, och sen blir det dörrmattan som ska få sig en tur i tvättmaskinen.


Jag vaknade även till imose vid 4-tiden, och då spydde Gucci...en massa spya hela tiden! Måste vara maten som e kass, fast att det är ett fint foder för just känsliga magar....men vad annars kan det vara? Hade det varit hårbollar så hade man sett det i spyan....så på fredag när jag får lön, måste jag leta efter nytt foder.


Nog pratat om spyor...annars har dagen på jobbet flytit på väldigt bra och skönt är ju det. Sen hämtade jag Stefan på jobbet, och just nu i skrivande stund står han och diskar...det är väldigt skönt att vi har den regeln att han diskar och jag lagat maten, för det är verkligen astråkigt att diska, och dessutom får jag väldigt ont i ryggen av det...vad har ni för hushållsregler i hemmet?


Jaha, nu precis spydde Gucci igen, hon satt uppe på karmen vid spegeln i badrummet, spydde enormt mkt, över tandkrämstuben och min borste...stackars min lilla flicka :(


Nu är Stefan klar med disken, så jag får sätta igång och laga mat, sen ska jag ner och handla en annan kattmat, det får bli blötfoder som jag brukar ha när plånboken krisar, och den har dem aldrig spytt av.


Ja det blev en massa skrivande om spyor...inget trevligt hehe


Kram                                              
                                         

★ Presentation ★

♥ Familjen ♥

 

Fråga mig ⁇⁇

1 besvarad fråga

Omröstning ✘✔

Hur hittade du min blogg?
 Via facebook
 Via vänner
 Via topplistan
 Någon annan stans

Bloggar jag följer

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
<<< Februari 2009 >>>

GÄSTBOK ✒

Besöksstatistik ♟♟♟

Och klockan är nu...

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards