Direktlänk till inlägg 22 februari 2009

Blogga är alla gånger inte bra...tyvärr!

Av Mona - 22 februari 2009 22:28



Ni som undrar vart mitt förra inlägg tog vägen, så tog jag bort det, jag fick en känsla av att det inlägget fick jag nog inte ha. Men nä nu skiter jag i vilket, va fan, detta är ju min blogg! Tänk att jag ska behöva känna det så här bara för att där finns ngn/ngr som läser min blogg och inte klarar av mina drömmar och tankar, utan måste gå och skvallra om dessa!


Jag har bloggat i 7år och har ALDRIG skrivit skit om ngn, gjort ngn illa, skrivit förtal eller personliga påhopp, och aldrig gjort ngn arg! Men det har jag lyckats med, och egentligen tycker jag det hela är riktigt löjligt när allt handlade om mina drömmar, tankar och funderingar.


Men iaf, inlägget om detta som blev ett jävla stohej av har jag raderat, vilket jag ångrar lite nu, för jag hade ju faktiskt inte gjort ngt fel! Var bara så himla ledsen o besviken att jag valde att ta bort inlägget.


Nu ska jag låta detta inlägget vara kvar, fast att det känns som om dem kommer dra upp detta också, men det skiter jag i, låt dem göra det isåfall.


Nu till ngt helt annat....jag har ju inte skrivit sen i onsdes eftersom det blev som blev, och har inte haft lusten till det heller.


Det som har hänt sen i onsdes är att jag har varit med Hanna i torsdes, då hon bjöd på mat och så satt vi och pratade lite. Sen i fredes var jag med Camilla och Josse på ridningen, och medans Josse red, var vi på B&W där vi gick runt i olika butiker och små handlade lite.


Sen på kvällen efter att jag kört Camilla och Josse hem, åkte jag hem till min sweeti, och så kollade vi på När Lammen tystnar, och tog det bara lugnt och skönt.


Lördagen tilbringade jag i Höllviken på Falserbos Kursgård med jobbet. Vi skulle alla samlas på Sydsvenskan 7.30 så jag gick upp kvart i sex på morgonen, gjorde mig iordning, och sen skulle jag hämta mamma klockan sju. Jag var framme tio i sju, gick ur bilen som hade batteriet igång, väskan låg där inne, och när mamma kommer, tänder vi en cigg som vi ska röka innan vi ska bege oss till Sydsvenskan, medans vi står och röker, puttar jag till dörren för att inte kylan ska komma in och sen när vi ska åka, får jag inte upp dörren! Den hade gått i baklås!!


Fy fan vad arg jag blev! För det första hade vi ganska bråttom, och sen låg även min väska där inne, radion var på och även lamporna på bilen var igång. Jaha, så där stod jag och min mamma och kunde inte ta oss in. Vi fick knalla upp till deras lgh, leta i pappas verktygslådor efter ngt användbart, men där hittade vi ingenting, och mamma fick väcka pappa hur hans skönhetssömn, och han blev ju inget vidare glad att få gå upp klockan sju en lördagsmorgon.


Medans han letade efter ståltråd, stack jag ner med en skruvmejsel och försökte bryta mig in i min egen bil genom att slita loss det nya låset som Stefan hade fixat i torsdes kväll. Jag var faktiskt skit nära på att lyckas, men tillslut fick jag be en kille som kom gåendes med sina hundar om hjälp, så han lyckades tillslut att bryta av hela låskolven, men fann inte staget där inne i hålet, så han var tvungen att bege sig vidare tillslut och önskade mig all lycka till.


Så jag fick springa upp till pappa, och så fick vi alla åka iväg och hämta Stefan som låg i soffan och tittade på tv. När vi kom tillbaka till bilen, så fann han staget med en gång, och på två röda sek kunde vi öppna dörren!


Detta tog oss en hel timme, klockan var nu strax över åtta på morgonen, och under hela denna processen hade jag ringt till min chef, och förklarat läget för honom att vi inte kunde komma in i bilen, men ja det sket han i och sa att vi var ändå tvunga att ta oss ner till Höllviken på ngt sätt...men tillslut fixade det sig och jag och mamma körde ner till Höllviken.


Kursen började nio, och vi blev indelade i tre grupper. Vi skulle denna dagen tillsammans sätta nya mål för detta året vilket vi aldrig hade gjort innan, utan då har det alltid varit cheferna som har suttit och planerat, men nu fick även vi vara delaktiga och det var faktiskt väldigt trevligt och lärorikt.


Vi fick även en jätte god lunch och på kvällen blev det tre rätters meny. Dagen var mkt lyckad och sådant ser jag fram emot fler gånger!


När jag kom hem på kvällen var jag iofs dunder trött och hade en jobbig huvudverk som jag även hade haft under hela dagen! Och så berättade Stefan att Mange och Monica skulle komma...jag var egentligen inte alls pigg på att ha gäster, men jag piggnade till lite senare och så hyrde vi alla fyra två filmer och kvällen blev jätte trevlig. Men när klockan var halv ett tackade jag för mig och gick och la mig medans Stefan, Mange och Monica satt kvar och snackade till halv fyra på morgonen.


Vi såg bara den ena filmen, men i förmiddes idag kom dem tillbaka, och såg vi den sista filmen som var väldigt bra!


Sen ikväll har vi varit med Benny och Hanna. Killarna var och spelade biljard, medans jag o Hanna såg en halvbra film. Kvällen var mkt iaf mkt trevlig! Det är alltid lika trevligt att umgås med Benny o Hanna.


Nu är klockan väldigt mkt och det är dags att nanna kudden!


Kram                                              
                                        

 
 
Bettan

Bettan

22 februari 2009 22:33

Låter intensivt!
Sov Gott!

http://coolbettan.blogg.se

 
Hanna

Hanna

22 februari 2009 23:09

Ja det är rätt gumman!!!! Blogga på det är din blogg. GO GIRL!!!

http://honey-bunny.bloggagratis.se

 
Iza

Iza

22 februari 2009 23:38

Blogga göra man endast för sin egen skull inte för andras. sedan är det ju alltid kul om folk läser o bryr sig, nu hann jag dock aldrig läsa din blogg som du tog bort, men kom i håg att det kommer alltid vara någon som inte gillar vad du skriver, någon som kommer skratta åt det, någon som inte bryr sig och någon som bryr sig på ett bra sätt.
Jag tycker i alla inlägg du gör så är du ganska neutral och har inte skrivit något som skulle kunna reta uåå någon. Så fortsätt blogga !!
Jag läser iaf varje dag !
Kramizar

http://diezel.bloggagratis.se

 
B3tty

B3tty

26 februari 2009 15:36

Missade vad det var för inlägg som du raderade tyvärr. Tycker det är hemskt om du inte ska kunna ha vad du vill i bloggen så länge det inte är nåt förbjudet. Skriv inlägget igen och markera att du bestämmer över din blogg. Kramisar

http://b3tty.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mona - 5 oktober 2012 18:58

Var tänkt att jag skulle ut med jobbet idag och spela biljard och äta gott men jag valde att stanna hemma dels för att jag är jätte trött då vi knappt inte har sovit något i natt, har 5 maskiner tvätt varav 3 maskiner är enbart från i går och i dag...

Av Mona - 5 oktober 2012 06:43

Ringde precis till dagiset och berättade att Bastian har kräkningar och diarré och stannar hemma och då sa hon att hon precis läst på en tavla att fler barn på avdel. storken har maginfluensa, så då vet vi varför Bastian är dålig. Vi vaknade till...

Av Mona - 4 oktober 2012 21:31

Då blir det första gången man vabar imorgon. Bastian har kräkt jätte mycket och det har blivit en del sängbyten och klädbyten. Han blev även likblek i ansiktet det lilla grynet. Då förstår jag varför han var så gnällig och ledsen efter dagiset id...

Av Mona - 4 oktober 2012 17:06

Bastian ville inte sov idag på förskolan så han sov här hemma mellan tre och fyra. Och nu försöker jag få i honom lite mat men jag lyckas inget vidare. Har vill inte bli matad eller äta själv. Han är visst fortfarande rätt trött för det ser ut som at...

Av Mona - 4 oktober 2012 05:08

Godmorgon. Jag trodde stenhårt att Bastian skulle få hög feber och bli slö men han var som vanligt igår. Eller ja, han var lite gnällig och ville inte äta middag men när Stefan kom hem vid sex tiden piggnade han till ordentligt och var super glad :) ...

★ Presentation ★

♥ Familjen ♥

 

Fråga mig ⁇⁇

1 besvarad fråga

Omröstning ✘✔

Hur hittade du min blogg?
 Via facebook
 Via vänner
 Via topplistan
 Någon annan stans

Bloggar jag följer

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
<<< Februari 2009 >>>

GÄSTBOK ✒

Besöksstatistik ♟♟♟

Och klockan är nu...

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards