Alla inlägg under januari 2009

Av Mona - 12 januari 2009 21:40


Nu har jag precis skrivit klart min ansökan och Cv till tjänsten som vågoperatör, känns väldigt skönt att ha det gjort! Så ska jag hem till mamma och pappa imorgon för att skriva ut den eftersom jag inte har ngn skrivare.


Visst, jag hade kunnat mailat den, men vill gärna lämna den personligt istället :)


Nu ska jag ut och blossa...mmm ajabaja...och sen ska jag göra mig iordning inför natten!


Kram Mona

Av Mona - 12 januari 2009 15:40


Kära läsare, håll nu tummarna för mig att jag får jobbet som Vågoperatör på Sysav! Jag ska skriva ansökan ikväll, och lämna in den imorgon.


Idag kom nämligen personalchefen fram till mig, och sa att hon hade kunnat tänka sig mig där ute, och det lät ju väldigt positivt, så jag blev väldigt glad och förväntansfull.


Alltså gud vad jag hade blivit lycklig om jag hade fått det jobbet, jag vill ju verkligen bli anställd på Sysav! Det är min stora dröm just nu!


Och tänk vilken härlig känsla att bara få knalla in på kontoret och säga upp sig :) Det är också en av mina stora drömmar just nu!


Jag kan se det framför mig, att jag knackar på kontorsdörren, Peter kommer gåendes mot mig, öppnar och släpper in mig. Och jag har värsta smiliet på läpparna, samtidigt som jag sätter mig ner för att berätta den glada nyheten att jag fått jobb på Sysav och att jag säger upp mig.


Åhh vilken underbar känsla det hade varit!!!! Hoppas det blir så :)


Så håll nu tummarna för mig, och även tårna ;)


Just nu i skrivande stund sitter jag i boden och väntar på Stefan. Ikväll ska han till Camilla och Jörgen, men jag ska inte med, jag ska sitta och skriva på min ansökan :)


Den måste bli helt perfekt!


Sen måste jag även tvätta och städa lite. Det e så skönt att ha egen tvättmaskin och torktumlare, bara till att tvätta när man vill, och slippa bråka med grannarna om tvättider och städning i tvättstugorna hehe.


Det enda som är jobbigt, är att lilla Lucifer är så fruktansvärt rädd för tvättmaskinen, men det har iofs blivit lite bättre, det är ju inte som dammsugaren, där bajsar han ju ner sig tyvärr. Men när vi använder tvättmaskinen är det bara till att stänga toadörren, och då hör han knappt inte den.


Dem andra katterna bryr sig inte alls om varken dammsugaren eller tvättmaskinen, tänk att det kan vara sån skillnad.


Nä, nu ska jag avsluta för denna gången, kanske skriver senare ikväll :)


Kram Mona

Av Mona - 11 januari 2009 22:23


Har precis kommit hem från Benny å Hanna, Stefan e kvar och spelar fotboll, men jag e riktigt trött, så snart är det dags för lilla mig att nanna kudden.


Ikväll har vi blivit bjudna på Fläskpannkaka och kakor av Benny å Hanna, väldigt smarrigt och trevligt.


Och fy fan vad kallt det har blivit ute! Varje gång jag och Hanna gick ut för att blossa (ja fy på mig) så darrade vi som fan hehe. Nu längtar man verkligen till våren!


Sen spelade fresten jag å Hanna även Fia med Knuff, det var ett bra tag sedan man spelade det spelet, och jag måste ju skryta lite att jag vann båda gångerna hihi


Nä nu e dags för att mig att släcka ner överallt, pussa katterna som för övrigt precis fått mat och mår prima, och sen krypa ner i min underbara säng, puffa till kuddarna och somna gott :)


Kram Mona

Av Mona - 11 januari 2009 13:57


Vaknade vid elva tiden idag och kände mig riktigt seg! Gick direkt in i duschen och hade riktigt varmt vatten vilket var underbart! Jag stod nog i duschen i ca 15 min och bara njöt!


Sen när jag var färdig blev det frukost, och sen har vi legat i varsin soffa och glott på Discovery Chanel.


Söndagar är alltid så himla tradiga! Varför är det så? Är det bara för att man ska upp och jobba dagen efter? Nästa söndag ser jag iofs fram emot, för då ska jag, mamma, pappa, Dan, Stefan, Lisa och Hasse åka till Skyrup tillsammans och kolla runt lite samt shoppa och fika, det ska bli trevligt.


Nu ringde Hanna precis och bjöd hem oss till dem ikväll klockan fem på middag, ska bli trevligt :)


Igår var vi oxå hos Hanna och Benny, då träffade vi även John där! Vi har inte sett John på 4 eller 5år, så det var skoj att se honom igen.


Benny och Hanna bjöd oss på kakor, kaffe och läsk, sen satt killarna och spelade fotboll, och jag å Hanna snackade lite och gosade med Elias hehe.


Sen på kvällen åkte jag å Hanna och köpte Thaimat till oss, men Benny var inte sugen, så han käkade köttfärspaj.


Sen kollade vi på tv, och vid tolv tiden åkte vi hem nöjda och belåtna med kvällen.


Nu ska jag ner å handla lite, måste ha min dagliga dos av Cola Light, och sen är jag riktigt röksugen också, ja ni kanske undrar hur det har gått med den biten...


Jag har inte lycktas sluta helt, men på jobbet har jag bara rökt 1-2st, vilket är väldigt bra tycker jag, men nu när man har varit med Benny o Hanna har man rökt lite mer hihi.


Men på vardagarna har jag bestämt mig för att inte röka så mkt, ska minska rejält, för att sedan kunna sluta helt.


Kanske skriver mer i bloggen ikväll hur vi har haft det hos Benny å Hanna.


Kram Mona

Av Mona - 10 januari 2009 14:53


Då var det återigen helg, och det är ju underbart. På måndag börjar allt som vanligt igen, och det ska faktiskt bli ganska skönt.


Igår när Stefan kom och hämtade mig från jobbet, åkte vi direkt hem, stefan gick och handlade varsin kebab, och jag gjorde iordning lite här hemma. Sen efter att vi ätit, gick och vi och vilade oss en stund, och sen vid sju tiden åkte jag och hämtade Hanna i svedala.


Sen åkte vi hem till Benny, där vi satt och snackade lite, gosade med Elias och kollade på tv. Stefan var hemma, han var för trött för att hänga med, och han skulle egentligen ha hälsat på Camilla och Jörgen, men det blev inget med det.


Jag var hos Benny och Hanna till ett på natten, sen körde jag hem, och när jag kom hem var jag helt plötsligt pigg, skumt, men jag fick iaf läst ut min bok: Livstid av Liza Marklund, så klockan tre i natt släcktes lampan och jag somnade gott.


idag vaknade jag vid ett tiden, och direkt började jag städa här hemma, medans stefan gick ner för att handla frukost, vilket vi åt vid två tiden hehe.


Idag ska vi till Benny och Hanna igen :) Vi ska träffa dem vid fem.


Och vad kvällen bjuder på, har jag ingen aning om, men det blir säkert lika trevligt som alltid :)


Nu ska jag fortsätta med städingen, vi har dammsugningen kvar, och det blir inte lätt, eftersom Lucifer alltid blir så rädd! Så anntingen får jag dammsuga och så får Stefan vakta Lucifer, eller tvärtom, så han inte bajsar ner sig av rädsla som han brukar göra.


Nu avslutar jag bloggen för denna gången!


Ha en trevlig helg allesammans!


Kram Mona

Av Mona - 7 januari 2009 15:49


Nu sitter man åter igen i Boden och väntar på att Stefan ska komma. Idag kom alla tillbaka på jobbet, och det var trevligt att se dem igen :)


Det som känns jobbigt just nu bara är rökningen, japp jag har ännu en gång slutat röka, jag vet inte hur många gånger jag har försökt sluta, men skulle det vara så att jag börjar igen vilket är väldigt korkat, så får man bara ta tag i det igen.


Varje gång jag har varit boden idag, och har gått därifrån har jag velat tända en cigg, och det har känts så konstigt!!! Jag har iofs köpt snus, miniportion, men det e ju inte alls samma sak som en god ciggarett :(


Och det svider i tandköttet, och när saften väl kommer bräns det i halsen, det smakar verkligen Bläää....men det lindrar iofs suget ganska bra.


Jag kan nästan se den där stora ciggarett-gubben som är på reklamen, han står nog runt hörnet just nu och försöker locka mig med att röka....men jag måste försöka vara starkare än honom, och inte låta mig bli lockad! Men det e banne mig inte lätt alltså!


Och det som också är väldigt svårt, det är att bryta alla vanor man har. Man tänder ju oftast en ciggarett vid samma tidpunkt dagligen, eller när man pratar i telefon, efter man har ätit, eller på helgerna när man kanske dricker en god drink m.m, det är sånt som gör det lite svårare, alla dessa vanor man har med ciggaretten.


Som nu innan när mamma ringde, då skulle jag egentligen ha gått ut och rökt, men nu satt jag kvar inne i boden utan att gå ut. Det gäller att försöka sluta tänka på det!


Och det som man heller inte ska göra, det är att räkna dagarna, hur länge man har varit utan ciggen, för då kan det bli jobbigare för en själv tillslut, då man kanske tänker: "Har jag inte rökt på 23 dagar, herregud!" och det e då kanske man blir jävligt röksugen och faller tillbaka....gäller att släppa det helt och hållet. Jo pytsan att man bara kan släppa det hehe, den där stora ciggarett-gubben han finns närmare än vad man tror ;)


Nä usch, bara att skriva om rökning gör mig helt jävla svag i kroppen, och suget blir mer och mer starkare....


Nu ska jag avsluta bloggen och gå in på msn och kolla om där finns ngr trevliga personer :)


Kram Mona



Av Mona - 6 januari 2009 16:58


Idag åkte jag och Hanna till Ikea, där Hanna skulle handla lite sängkläder till Elias, och där var extremt mkt folk! Man skulle fan ha ägt en bit av Ikea alltså hehe. Eller så hade räckt med att äga korvstället, där är alltid långa köer!


Vi började faktiskt med att äta varsin korv med bröd, eller två var blev det, och sen tog även Hanna en mjukglass, och det var hon som bjöd mig, så det tackar jag för :)


Sen gick vi igenom allt på första våningen, där är väldigt mkt att titta på, man önskar bara dock att man hade lite pengar när man går på sådana ställen.


Sen tog vi hissen upp till andra våningen, och där var det lika mkt folk, och där fann vi lakan till lillen och filtar.


Sen efter det körde jag Hanna hem, och nu sitter jag i köket och väntar på att maten ska bli klar, vi ska äta gårdagens mat, Flygande Jakob, det e jätte smarrigt :)


Sen blir det att man slappar i soffan resten av kvällen, jag är riktigt seg idag!


Igår var vi hos Benny o Hanna till halv två på natten, och det var en trevlig kväll som alltid :)


Imorgon kommer alla tillbaka på jobbet, och det ska faktiskt bli skönt att komma in i sina vanliga rutiner igen!


Nu ska jag ta och duka fram tallrikar och bestick till oss...


Ha det så bra!


Kram Mona

Av Mona - 4 januari 2009 17:20


Gårdagen började klockan två då jag och Stefan åkte hem till Benny och Hanna. Killarna skulle spela Fifa 09 medans jag och Hanna körde till Burlöv Center, där Hanna skulle leta efter kläder till henne och lillen.


Hon hittade allt väldigt snabbt, och sen tog vi en fika och pratade lite om resor m.m, att det hade varit väldigt skönt att resa utomlands i sommar.


Sen körde vi hem framåt eftermiddagen, och när vi kom hem var killarna väldigt hungriga, speciellt min älskling hehe, så jag o Hanna fick åka iväg direkt och fixa käk till oss, och det blev Thaimat, vilket är väldigt smarrigt. Jag, Hanna och Stefan tog Satay, vilket innebär Kycklingspett med ris och jordnötsås och sallad och Benny tog Vårrullar med Nudlar och sötsursås.


Efter att vi käkat, var vi väldigt mätta och belåtna!


Sen blev det Singstar, där vi turades om att sjunga, och det var väldigt skoj! Alla utom Hanna var mega hesa, eftersom vi varit förkylda och det lät verkligen inget vidare, men vi fick höga poäng ändå och vissa gånger fick vi texten "TUFFT" hehe


Efter Singstar, så spelade killarna lite mer fotboll, och sen tog jag och Hanna fram lite chips och godis, och så blev det film, vi såg Barnhemmet som jag fick i julklapp av Stephan på Sysav, jag o Stefan har sett den innan, men det hade inte Benny o Hanna, men det gjorde inte oss ngt, den e ju väldigt bra! Och så upptäckte vi även att på samma film fanns Frankenstain så den ska vi se ikväll faktiskt :)


Och sen under kvällen, gosade jag väldigt mkt med lilla Elias, jag har sagt det förr, och jag säger det igen: Han e världens finaste unge!!! Och gud var många leende man fick igår, jag fick även en del på foto, som jag har lagt in här på bloggen...visst e han söt?


Kvällen igår med Benny o Hanna var väldigt trevlig, och vi ser fram emot ikväll igen :)


Imorgon e det jobbedag, och sen e man ledig på tisdag igen, rätt skönt :) Men sen på onsdag börjar allvaret igen hihi.


Nu ska jag o Stefan äta Broccoligratäng så nu måste jag avsluta bloggen för denna gången!


Kommentera gärna ni som läser, hade varit trevligt, det var länge sen sist man fick ngt!!!


Ha det så bra!


Kram Mona

★ Presentation ★

♥ Familjen ♥

 

Fråga mig ⁇⁇

1 besvarad fråga

Omröstning ✘✔

Hur hittade du min blogg?
 Via facebook
 Via vänner
 Via topplistan
 Någon annan stans

Bloggar jag följer

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11
12 13 14
15
16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26
27 28 29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

GÄSTBOK ✒

Besöksstatistik ♟♟♟

Och klockan är nu...

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards