Direktlänk till inlägg 21 december 2008

Fjärde Advent

Av Mona - 21 december 2008 11:52


Idag har man tänt det fjärde ljuset till frukosten som bestod av Vörtbröd, ost och korv. Och det betyder att julen närmar sig med snabba steg, bara 3 dagar kvar!


Julklapparna är ännu inte inhandlade, men det löser jag idag eller imorgon.


I fredes bjöd jag jobbet på Aladinchockad och Paradis, och det var väldigt uppskattande! Jag fick massa beröm för mitt arbete och det var väldigt trevligt!


Och när Stefan kom och hämtade mig åkte vi till Burger King där vi handlade med oss mat hem. Sen gick Stefan och la sig en stund, och jag åkte själv iväg till Jägersro där jag handlade ett par jeans och sen åkte jag hem till mamma och pappa där vi satt och pratade lite och sen på kvällen när jag kom hem hyrde jag och stefan två filmer och köpte lite godis. Vi hade en trevlig myskväll.


Igår var vi med Benny på dagen, gick i stan och kollade kläder. Sen framåt kvällen när vi började bli hungriga bestämde vi oss för att äta kinamat, så vi begav oss till Shanghai på värnhem, där killarna åt 4 små rätter och jag åt det vanliga Blandat kött med stekt ris. Stefan var den enda som drack öl till maten medan jag och Benny tog läsk eftersom vi körde hehe.


Sen efter maten åkte vi allihopa till Svedala, hem till Hanna o hennes mamma, där även Liam och Oliver var. Där blev vi bjudna på Lussebullar och chocklad, väldigt smarrigt.


Och lilla Elias gav mig en del leende, vilket var underbart! Han är verkligen världens sötaste unge! Tant-Monas lille favorit.


Sen vid tolv tiden åkte jag och Stefan hem nöjda och belåtna med lördagens händelser.


Idag är det söndag och jag ska kanske ut till stan med Hanna, beror helt och hållet på när hon kan ta sig ut. Och killarna ska antagligen till Bollywood bion som deras kompis äger, blir nog trevligt.


Sen ikväll ska vi även till Camilla och Jörgen, och då ska vi nog ha julklappsutdelning, men det blir bara till barnen.


Veckan som kommer blir en kort arbetsvecka, jobbar bara måndag och tisdag, och på tisdag ska jag gå hem en timme tidigare, och sen åker jag och Stefan till min farfar som fyller 81år.


Och imorgon fresten, är det en väldigt speciell dag! Då firar nämligen jag och Stefan 7år! Herregud alltså, 7år!!! Jag minns verkligen dagen som igår när vi blev tillsammans för 7år sen, men den ska jag berätta om imorgon :)


Hur vi ska fira vår 7års dag har jag ingen aning om, tyvärr har vi inte mkt pengar eftersom allt går till julen, så vi får kanske fira den senare, men det gör inget ;)


Nu ska jag in och göra mig iordning, och så får ni ha en trevlig 4:e advent!


Kram Mona

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mona - 5 oktober 2012 18:58

Var tänkt att jag skulle ut med jobbet idag och spela biljard och äta gott men jag valde att stanna hemma dels för att jag är jätte trött då vi knappt inte har sovit något i natt, har 5 maskiner tvätt varav 3 maskiner är enbart från i går och i dag...

Av Mona - 5 oktober 2012 06:43

Ringde precis till dagiset och berättade att Bastian har kräkningar och diarré och stannar hemma och då sa hon att hon precis läst på en tavla att fler barn på avdel. storken har maginfluensa, så då vet vi varför Bastian är dålig. Vi vaknade till...

Av Mona - 4 oktober 2012 21:31

Då blir det första gången man vabar imorgon. Bastian har kräkt jätte mycket och det har blivit en del sängbyten och klädbyten. Han blev även likblek i ansiktet det lilla grynet. Då förstår jag varför han var så gnällig och ledsen efter dagiset id...

Av Mona - 4 oktober 2012 17:06

Bastian ville inte sov idag på förskolan så han sov här hemma mellan tre och fyra. Och nu försöker jag få i honom lite mat men jag lyckas inget vidare. Har vill inte bli matad eller äta själv. Han är visst fortfarande rätt trött för det ser ut som at...

Av Mona - 4 oktober 2012 05:08

Godmorgon. Jag trodde stenhårt att Bastian skulle få hög feber och bli slö men han var som vanligt igår. Eller ja, han var lite gnällig och ville inte äta middag men när Stefan kom hem vid sex tiden piggnade han till ordentligt och var super glad :) ...

★ Presentation ★

♥ Familjen ♥

 

Fråga mig ⁇⁇

1 besvarad fråga

Omröstning ✘✔

Hur hittade du min blogg?
 Via facebook
 Via vänner
 Via topplistan
 Någon annan stans

Bloggar jag följer

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

GÄSTBOK ✒

Besöksstatistik ♟♟♟

Och klockan är nu...

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Skapa flashcards