Direktlänk till inlägg 16 december 2008

Spågubben

Av Mona - 16 december 2008 16:22


Jag har länge velat bli spådd, men aldrig tagit mig råd till att gå till en spåtant eller spågubbe, och dels har man varit lite rädd för att kanske få reda på saker som man inte vill veta. Men idag när jag sökte runt efter spågummor på nätet hittade jag ett forum där en tjej skrev att man kunde ringa hem till en man som bor i Luleå, ett vanligt lokalsamtal, och prata med honom, så sagt och gjort, jag tog mig modet att ringa till honom för att veta lite om min framtid.


Han började att berätta att jag var en mycket social och glad tjej vilket stämmer och att där jag jobbar just nu kommer jag få ett kontorsarbete så småningom därför att dem gillar mig så pass mycket och att jag har visat dem framfötterna, så jag skulle söka alla tjänster jag bara kunde inom detta företaget!


Sen fortsatte han att berätta att han kunde se att jag hade ett förhållande, och med denna killen så har vi en gång haft det så krångligt i förhållandet och att vi gjorde ett uppehåll som varade i 4mån, vilket stämmer exakt! Och när han sa det rös jag verkligen!


Och att Stefan då, verkligen tänkte efter i dessa 4 månader att han skulle skärpa sig, för att han ville verkligen ha mig! Och nu har han skärpt till sig ordentligt sa spågubben och det kommer alltid vara ni två!


Sen sa han att han kunde se att Stefan jobbade med bilar, och att han var väldigt duktig i sitt yrke, och att han skulle fortsätta jobba med motorer i framtiden.


Och om ca 2år ska vi skaffa barn sa han....vilket Stefan och jag har pratat om konstigt nog, och att det första barnet kommer bli en flicka och andra barnet kommer bli en pojke.


Då får vi även som vi vill där hehe.


Sen sa han även att vi kommer vara friska hela livet, han kunde inte se ngn canser eller hjärt och kärl sjukdomar vilket kommer glädja Stefan ohört mkt som e så nervös för det hehe.


Han sa rätt mycket som stämmer och han ska jag verkligen ringa till fler ggr!


Det kostar 100kr, och det skickar man i ett vanligt kuvert hem till honom, tycker jag inte alls e farligt!


Det var hur häftigt som helst att prata med honom, och känner du som läsare att du skulle vilja ha hans nummer och själv vilja ringa honom så kan du maila mig, min mail adress finner du på min presentation.


Nu kommer snart min älskling så jag ska förbereda mig :)


Kram Mona

 
 
B3tty

B3tty

18 december 2008 20:07

Du har fått en blog-award av mig! Gå in på min blogg och läs hur du gör för att dela med dig av den till dina favoritbloggar! =)

http://b3tty.blogg.se

 
B3tty

B3tty

15 januari 2009 09:39

Vilka roliga besked gumman! Jag gläds med dig. Själv vågar jag mig inte på sånt där.

http://b3tty.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mona - 5 oktober 2012 18:58

Var tänkt att jag skulle ut med jobbet idag och spela biljard och äta gott men jag valde att stanna hemma dels för att jag är jätte trött då vi knappt inte har sovit något i natt, har 5 maskiner tvätt varav 3 maskiner är enbart från i går och i dag...

Av Mona - 5 oktober 2012 06:43

Ringde precis till dagiset och berättade att Bastian har kräkningar och diarré och stannar hemma och då sa hon att hon precis läst på en tavla att fler barn på avdel. storken har maginfluensa, så då vet vi varför Bastian är dålig. Vi vaknade till...

Av Mona - 4 oktober 2012 21:31

Då blir det första gången man vabar imorgon. Bastian har kräkt jätte mycket och det har blivit en del sängbyten och klädbyten. Han blev även likblek i ansiktet det lilla grynet. Då förstår jag varför han var så gnällig och ledsen efter dagiset id...

Av Mona - 4 oktober 2012 17:06

Bastian ville inte sov idag på förskolan så han sov här hemma mellan tre och fyra. Och nu försöker jag få i honom lite mat men jag lyckas inget vidare. Har vill inte bli matad eller äta själv. Han är visst fortfarande rätt trött för det ser ut som at...

Av Mona - 4 oktober 2012 05:08

Godmorgon. Jag trodde stenhårt att Bastian skulle få hög feber och bli slö men han var som vanligt igår. Eller ja, han var lite gnällig och ville inte äta middag men när Stefan kom hem vid sex tiden piggnade han till ordentligt och var super glad :) ...

★ Presentation ★

♥ Familjen ♥

 

Fråga mig ⁇⁇

1 besvarad fråga

Omröstning ✘✔

Hur hittade du min blogg?
 Via facebook
 Via vänner
 Via topplistan
 Någon annan stans

Bloggar jag följer

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

GÄSTBOK ✒

Besöksstatistik ♟♟♟

Och klockan är nu...

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards