Alla inlägg under november 2008

Av Mona - 7 november 2008 17:58


Denna fredagen började inget vidare! När Stefan körde mig till jobbet hände en liten olycka. På 70 vägen sprang där en liten iller, och när vi kommer ska han vända tillbaka och då kör vi på honom!


Stannade bilen, backade tillbaka och steg ut för att kolla så att han var död vilket han inte var, så vi var tvungna att sätta oss i bilen igen och backa över honom!!! Fruktansvärt var det!!!


Sen gick Stefan ut och tog en spade och la han i gräset vid vägkanten. Jag var jätte ledsen, stackars lille snutten! Stefan mådde oxå jätte dåligt!


Inte skoj när man kör över små eller stora djur!


Men dagen har iaf inte blivit värre som tur är, och det är skönt med helg nu.


Idag har jag lillebrorsan på besök, Stefan och Benny ska ut ikväll och fira att han blev pappa, så då fick brorsan komma och hålla mig sällskap, vi ska spela lite spel och kolla en film samt äta lite gott.


Det är vad kvällen erbjuder.


Ha en skön fredag allesammans!


Kram Mona


R.I.P lille Illern




Av Mona - 2 november 2008 22:37


Fredagen var en skön dag, då slutade jag en timme tidigare vilket var underbart! Carolina kom och hämtade mig på jobbet, och så åkte vi till Stefans jobb, där han fixade hennes bromsar.


Sen åkte jag och Stefan till Nova Lund, handlade en present till Lilleman, vi köpte en bok till honom: "Min första bok" där föräldrarna skriver in allt som händer och sker.


Sen åkte vi hem om, käkade och gjorde oss iordning för att sen åka till Lund igen för att hälsa på Hanna, Benny och Lilleman.


När vi kom dit satt Hanna i cafeterian med den lille och matade honom.

Efter en stund fick jag hålla honom men det var inte så poppis, då blev han ledsen och ville till mamma igen hehe, men det var en riktig härlig känsla!


Vi stannade där i ca 3 timmar, sen åkte vi hem och nannade kudden. Men ni kan ju gissa vem som nu tjatar om barn :) Min älskade älskling blev verkligen super sugen på barn nu!


Igår tog vi det mest bara lugnt på hela dagen, och sen på kvällen åkte vi hem till Camilla och Jörgen. Dem har ju varit i Egypten, så dem berättade lite om resan och sen fick vi även varsin present. Stefan fick en vattenpipa och jag fick en jätte fin parfym!

Sen satt vi tillsammans allihopa och kollade på en rysare som heter The Mist. En helt ok film faktiskt.


Idag har vi slappat nästan hela förmiddagen och eftermiddagen, och sen träffade vi Benny och Hanna vid fyra tiden. Jag och Hanna gick ut med Elias som han nu ska heta, och sen har vi käkat middag och gjort semlor vilket var väldigt smarrigt. Vi hade en jätte trevlig kväll och nu har vi precis kommit hem.


Så nu e det dags att göra sig iordning inför natten.


Helgen har varit jätte trevlig!


Och lilla Elias e verkligen en super go unge!!!


Ha det gött allesammans!


Kram Mona

★ Presentation ★

♥ Familjen ♥

 

Fråga mig ⁇⁇

1 besvarad fråga

Omröstning ✘✔

Hur hittade du min blogg?
 Via facebook
 Via vänner
 Via topplistan
 Någon annan stans

Bloggar jag följer

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15 16
17 18 19 20
21
22
23
24 25 26
27
28 29 30
<<< November 2008 >>>

GÄSTBOK ✒

Besöksstatistik ♟♟♟

Och klockan är nu...

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards