Alla inlägg under november 2008

Av Mona - 18 november 2008 17:00


Ja då sitter man här på jobbet igen och väntar på sin sweeti som kommer lite senare idag då han ska byta däck på bilen.


Idag har jag faktiskt haft det stressigt på jobbet, har varit rätt mkt serveringar, visst det e skönt att ha att göra, tiden går ju mkt fortare känns det som, men typiskt nog har jag haft extremt ont i ryggen idag, fast att jag tränar på min gymboll!


Nu börjar magen min kurra, nu e jag vrålhungrig känner jag, men vad det blir till mat har jag ingen aning om.


Det e faktiskt jobbigt att tänka på det varenda dag, vad ska man ha till middag! Och Stefan är en sådan person som skulle kunna äta samma sorts mat två dagar i rad, men inte jag! Jag vill variera, men samtidigt orkar man inte stå vid spisen i två timmar för att få en god mat...så om ni kan goda recepter på enkel och snabblagad mat så skriv gärna ner det till mig i en kommentar!


Det vi oftast äter är Pasta med köttfärs, köttbullar, falukorv och sprödbakad torskfilé....så nu e jag trött på den maten, vill gärna ha ngt annat! Så ge mig gärna tips på god mat!


Nä nu ska jag faktiskt ta undan lite här i boden (köket) innan Stefan kommer och hämtar mig, så blir det lättare imorgon när man väl kommer!


Ha det gött allesammans!


Kram Mona

Av Mona - 17 november 2008 15:48


Nu sitter jag på jobbet i skrivande stund, skönt att kunna ha med sig sin data till jobbet faktiskt, mobilt bredband är toppen! Nu är man inte sysslolös liksom.


På jobbet har allt gått bra idag, har inte haft en enda servering så det har blivit en massa städning istället, men imorgon har jag en servering hehe.


Jag vet inte om jag skrivit det tidigare, men jag har fått besked på att jag ska vara på Sysav fram till årskiftet, sen är det tänkt att den ordinarie ska komma tillbaka, men jag hoppas att hon blir längre sjukskriven, för jag stormtrivs!


Alla här som jobbar är såå sjukt underbara! Jag har aldrig varit på ett ställe där precis alla är lika goa och trevliga....iofs Malaco trivdes jag jävligt bra på, men där jobbade man inte i 8 timmar/dagen plus att man inte satt och åt frukost, lunch och fika med dem, så man lärde inte känna dem på djupet som man gör här.


Ja annars har det väl inte hänt ngt speciellt sen igår kväll...och ngr planer för kvällen har jag väl inte heller precis, mer än att jag ska träna på min gymboll och slappa framför tv.n


Man orkar inte göra så mkt mer om dagarna faktiskt.


Och nu kommer jag inte på ngt mer att skriva heller...tror jag ska logga in mig på msn och se om där finns ngn som e snackesjuk hehe.


Ha det gött!


/Mona

Av Mona - 16 november 2008 21:15


Då var det söndag och den e snart över, dax för en ny vecka imorgon!


Igår var det en seg lördags förmiddag, man var helt slut! Jag och brorsan åkte iaf ut till MediaMarket och skulle se ifall det var ngt fel på hans Mp3 vilket det inte var, så jag körde han hem och egentligen skulle jag ha letat efter en jacka, ett par byxor och skor, men jag var för trött, så jag åkte hem, la mig i sängen och sov två timmar och sen begav vi oss till Claus och Annika där dem bjöd på Tacos och äppelpaj vilket var väldigt smarrigt!


Sen satt vi och tittade på film och småpratade lite, det var en mkt trevlig kväll! Nästa gång är det vi som bjuder!


Sen idag har jag varit på Ikea och handlat en löpare till bordet samt stols dynor som ni kan se på bilden, köksbordet köpte vi för ett tag sedan och det har jag ju lagt in på bild innan, men nu kan ni se det :)


Sen var mamma å pappa och brorsan här på middag, blev spagetti med köttfärsås och en god sallad, och gräddbullar till kaffet, väldigt gottigt.


Känns så mkt skönare med ett köksbord nu!


Sen var den söndagskvällen över. Nu har jag diskat och plockat undan allt, och ska snart träna lite på min gymboll och sen e det duschen som gäller samt sängen.


Det var alles för denna gången! Nya tag imorgon och så ser vi fram emot nästa helg hehe.


Kramiz

Av Mona - 15 november 2008 11:04


Sitter vid datan nu, steg upp för en halvtimme sen...skulle gärna vilja sova en stund till, men jag måste iväg till stan och leta byxor, skor och jacka! Sen ska jag och brorsan till Media Markt och kolla hans Mp3, för den funkar helt plötsligt inte.


Vet ni vad som hände oss igår...vi hade en jävla otur! Vi kommer hem från jobbet, har varit på Burger King och handlat mat, vi tänkte att vi skulle liksom unna oss lite sånt nu när det var fredag och vi har varit så duktiga i två-tre veckor nu med att laga mat hemma...men så när vi kommer in i hallen, ser vi att toadörren är stängd, Gruffen som har lärt sig att stänga den dörren tyvärr! Jag öppnade den och som tur var, så var ingen katt instängd denna gången!


Men när vi kommer ut till köket är nedersta lådan öppnad, där vi har alla plastpåsar liggandes...och Stefan upptäcker att dem har pissat ner hela lådan!!! Fy fan alltså! Vilka jävla svin! Okej man kan förstå att dem har ju varit pissinödiga eftersom Gruffen stängde dörren, if you have to go, you have to go....men kunde dem inte ha gjort det på golvet istället hehe.


Sen upptäcker även Stefan att dem har även pissat på KÖKSBÄNKEN!!!!!!


För helvete alltså! Nu var man riktigt förbannad! Man blev ju riktigt äcklad faktiskt. Sen hittar han även lite i soffan, dem hade gjort det på filten, men inte alls i dem mängder som fanns i köket, men där var lite grann, och det var bara till att slänga två filtar och två prydnadskuddar, sen kände man en svag doft i soffan och det var så jävla deprimerande!


Stefan sa helt plötsligt: "Maten Mona, vi får inte glömma maten!" Oj ja just det, maten...den hade man ju glömt bort. Vi fick sätta oss ner och äta vår mat bland all kattkiss-dofter och det smakade inget vidare alls.


Sen gick vi ner till djuraffären och handla PISS OFF som det faktiskt heter, och den är ju verkligen super bra! Att dem har kunnat uppfinna en sådan bra grej...jag svär, det luktar inte en droppe piss här hemma längre! Helt jävla otroligt! Vi fick bort allt kiss, och även dofterna så fredagskvällen började kännas lite bättre.


Vår kväll slutade klockan 3 imorse hemma hos Benny och Hanna. Det var meningen att Hanna och lille Elias skulle vara hos oss igår, men det gick ju inte pga all kiss...så vi var hos dem istället, och så hyrde vi äntligen Sex and City the movie och den var jävligt bra! Den rekomenderar jag till alla tjejer! Ja även killar som gillar tjejfilmer hehe.


Kvällen var super bra och trevlig, och nu ska jag in och göra mig iordning för att gå ner och handla frukost och sen ut på stan.


Det var min fredag...


Ha det gött allesamans!


Kram Mona

Av Mona - 13 november 2008 21:37


Idag kom pappsen och hämtade mig på jobbet, så slapp man sitta och vänta på stefan! Inte för att jag har ngt emot min älskling hehe, utan för att när man slutar jobba vill man gärna hem så fort som möjligt!


När jag kom hem blev det städningen med en gång, eftersom vi hade Camilla, Jörgen och barnen på besök ikväll, var ett tag sedan dem var här, så det var jätte trevligt. Vi bjöd på lite kakor och kaffe, var smaskens.


Sen imorgon är det äntligen fredag, ser man alltid fram emot! Och plus att lönen kommer imorgon, så det kan ju inte bli bättre!


Sen ska jag och Hanna ha en film kväll, och denna gången blir det Sex and City the movie, vi har pratat länge om att se den, men det har inte blivit av, så nu imorgon får vi hoppas att dem har den inne!


Sen på lördag ska vi till Claus och Annika! Ska bli väldigt trevligt! Ser jag fram emot, var ju väldigt länge sen sist, vi måste skärpa oss!


På söndag ska mina föräldrar komma, för jag hade inga pengar förra söndagen när det var Fars Dag, så det får bli en extra fars dag nu på söndag hehe.


Det är vad jag ska göra i helgen!


Nu är det dags för lilla mig att hoppa i säng och nanna kudden, ska upp tidigare imorgon, för jag måste vara på jobbet en halvtimme tidigare så jag slipper stressa hihi...har faktiskt en del att göra imorgon, rätt skönt iofs!


Ha det gött allesammans...och ni glömmer väl inte att rösta på min blogg??? Om ni gillar den, så röstar ni!


Kram i massor!


/Mona

Av Mona - 12 november 2008 22:14


Till alla er som följer min blogg: Var vänliga och rösta på min blogg varje gång ni läser den, hade varit roligt och hamna bland top 10 på listan!


Bara att klicka på länken här nedan! Sen kommer den länken alltid finnas i menyraden på höger sida lite längre ner!


Tack på förhand!


/Mona


Rösta på min blogg: http://www.sugar-pie.com/bloggtoppen/in.php?ID=2834

Av Mona - 12 november 2008 16:22


Idag är man hemma tidigare tack vare att Emelie var så snäll och bara dök upp på jobbet en halvtimme innan jag slutade :) Så slapp man sitta och vänta på Stefan hihi, fast idag hade jag med mig datan till jobbet, för det var tänkt att jag skulle sitta där och skriva bloggen medans man väntade, men det behövdes inte. Men imorgon kommer det nog bli så.


Idag har jag hört på jobbet att "Vi hade iaf tur med vädret 2" ska komma den 5/12....fan vad härligt att dem har gjort en 2:a på den filmen, 1:an e ju bara såå jävla bra! Så den ska man definitivt kolla på!!


Och sen fresten, var jag och Hanna inne på Hemmakväll i söndes och där frågade jag efter Varuhuset som gick på 80-talet om dem visste ifall den ska komma ut på DVD och till min stora glädje kommer den att komma den 18/3-09...så jävla gött alltså!! Jag har länge undrat varför inte den serien har kommit när alla andra finns ute!


Så nu längtar man till december och mars hehe.


Annars e det väl inget nytt som har hänt! Nu sitter man här och väntar på sin sweeti som ska komma hem med lite mat, och sen blir det lite träning här hemma och slappa framför tv:n....ja just det, idag är det ju Onsdag, då kommer Bonde söker fru...får jag inte missa hehe :)


Det var alles för denna gången! På återseende!


Kram Mona


Av Mona - 11 november 2008 17:31


Hej igen mina trogna läsare, saknat mig? Vad bra! :)


Vill ni veta vad jag har haft för mig i helgen? Jo i fredes var Stefan ute med Benny och firade att han har blivit pappa, och Hanna var på sitt håll och firade att hon blivit mamma, så då hade jag lillebrorsan här hemma, och så kollade vi tv och film, bla Madicken hehe, och där upptäckte vi ngt jävligt roligt!


När Lisabeth pillar in en ärta i näsan, så får hon inte ut den, och då säger deras mamma att dem måste till doktorn, så när dem är på väg dit säger Lisabeth: "Tänk om det hinner växa ut en luktärt innan vi hinner fram!" Och så säger Madicken: "Äsch knips av den och sätt den i stjärthålet".


Vi spolade fram och tillbaka flera ggr för att verkligen höra om hon verkligen sa så, och det gör hon hehe...men när man sätter svensk text har dem översatt det till Knapphålet....men vi tror nog hon ska säga Skärphålet och så låter det som stjärthålet.


Om ni kollar länken så kan ni se klippet: http://www.youtube.com/watch?v=mvhgGab9MsY


Sen gjorde vi inte så mkt mer den kvällen.


I lördes var vi hos Stefans föräldrar vilket var väldigt trevligt :) Och i söndes var vi med Benny och Hanna på kvällen och åt äppelpaj vilket var väldigt smarrigt!


Sen igår på jobbet hände det: Jag slutar varje dag klockan halv fyra, och oftast så får jag sitta och vänta på Stefan, då han ska hämta mig, och han kommer vid kvart i fem ca, men när klockan började närma sig fem tänkte jag liksom, vart håller han hus...så jag ringde honom, men där var upptaget, så då gick jag ut för att se ifall han kanske ändå hade kommit, men det hade han inte...och klockan blev nu kvart över fem och tillslut skickar jag ett sms, för jag tänkte att han hör ju det när han pratar, och då ringde han mig...då var han hemma och hade glömt mig!


Glömt sin egen älskling stående på jobbet, kall och frusen samt hungrig! Hur kunde han glömma mig???


Han skämdes ju verkligen och sa först att han trodde kanske ngn annan hade hämtat mig, han ville ju inte erkänna med en gång att han glömt mig, men det hade han! Så han fick komma på stuts!


Men när han väl kom så kunde man ju inte vara arg längre hehe, han e ju underbar på alla sätt och vis :)


Sen åt vi middag och slö tittade på tv, och jag fick mig även ett städryck, så jag städade hela köket, alla luckor m.m plus att kylen blev ren och fin. Nu till helgen måste vi dra ut spisen och rengöra där bak, vi har dock bott här i 3 mån nu, så det e dax för det!


Nu ska jag lägga mig i soffan och glo på tv tills min sweerti kommer hem.


Ha det gött allesammans och glöm inte kolla länken!


Skriv gärna en kommentar anntingen på Youtube om du är medlem eller i min blogg!


Kramiz

★ Presentation ★

♥ Familjen ♥

 

Fråga mig ⁇⁇

1 besvarad fråga

Omröstning ✘✔

Hur hittade du min blogg?
 Via facebook
 Via vänner
 Via topplistan
 Någon annan stans

Bloggar jag följer

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15 16
17 18 19 20
21
22
23
24 25 26
27
28 29 30
<<< November 2008 >>>

GÄSTBOK ✒

Besöksstatistik ♟♟♟

Och klockan är nu...

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards