Alla inlägg under oktober 2008

Av Mona - 7 oktober 2008 16:23


Igår avlivade vi mamma och pappas katt Sasha som var mellan 10-11år, vi vet inte åldern, för att vi hittade henne ute för över 9år sedan drektig med 3st bebisar: Cindy, Piggi och Pantern. Igår somnade hon in och begav sig till katthimeln till sin dotter Piggi som väntade på henne vid pärleporten. Det är en stor saknad efter vår älskade Sasha! Allt gick jätte fint till, men man vänjer sig aldrig vid döden!




Nu har Stefan kommit hem, och nu e det dags att käka, se det allra sista avsnittet av OZ och få lite tröst!


Kram Mona

Av Mona - 3 oktober 2008 14:39


Denna veckan har varit jätte jobbig med långa dagar på jobbet! Nu ska det verkligen bli skönt med lite ledigt! Tyvärr går helgerna för fort, man hinner ju aldrig koppla av förens det är dags att jobba igen!


Men som tur är så trivs man bra med arbetskamraterna, många gånger har vi det jävligt roligt, och vi får en del skratt tillsammans :)


Vad jag ska göra ikväll är hemligt ;) Men det ska bli väldigt roligt, för det jag ska göra är för imorgon dagen, för då kommer det bli en oförglömig dag! Ser jag fram emot väldigt mkt!


Så det blir iofs inte mkt vila denna helgen hehe, men man kan iaf sova lite extra på morgonen!


Nu ska jag snart diska upp gårdagens disk som består av en massa tallrikar, skedar, dricksglas, vinglas, serveringsfat och vispar!


Hatar att diska!


Men på söndag ska jag skriva om imorgon, och lägga in ngr bilder hihi...


Ha en trevlig helg!


Kram Mona

Av Mona - 2 oktober 2008 13:21


Idag fyller min älskade prins 30år! Idag ska hans föräldrar komma, och även hans syster med familj. Ska bli trevligt! Sen på lördag kommer en liten extra present till min sweeti som jag inte kan skriva om här, ifall han skulle råka läsa min blogg, men jag tror han kommer bli glad hehe ;)


Och nu kära vänner är Hösten kommen! Fan vad kallt det är ute! Och regnar gör det emellan åt! Något jag måste köpa när lönen kommer är en jacka! Varje år köper man en ny jacka, helt otroligt hehe. Och sen ska jag även köpa nya skor, lite varmare än dem man har nu!


Nu ska jag snart sätta igång och städa här hemma, vilket man egentligen inte pallar när man städar varje dag på jobbet!!


Men ha det så bra!


/Mona

★ Presentation ★

♥ Familjen ♥

 

Fråga mig ⁇⁇

1 besvarad fråga

Omröstning ✘✔

Hur hittade du min blogg?
 Via facebook
 Via vänner
 Via topplistan
 Någon annan stans

Bloggar jag följer

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22 23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

GÄSTBOK ✒

Besöksstatistik ♟♟♟

Och klockan är nu...

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards