Direktlänk till inlägg 15 september 2008

Sluta röka igen

Av Mona - 15 september 2008 12:16


För femteelfte gången :)


Ja då är det dags att ta sig i kragen ännu en gång och försöka sluta röka! Men jag försöker iaf :) Sen om jag trillar dit igen, är det bara att ta nya tag en gång till.


Helgen som varit har varit mycket trevlig! I fredes var jag med Hanna, då var det tänkt att vi skulle åka till Center Syd, men det hann vi inte, så det blev Burlöv Center istället, där fann jag en jätte snygg tröja faktiskt, och sen handla jag min favorit parfym som är Naomi Cambell, och fyllde även på min sminkväska med lite nytt smink.


Sen fikade vi innan vi körde vi till Stefans jobb och hämtade honom, och sen på kvällen gick jag och Hanna till Kinarestaurangen Shanghai och åt Stekt ris med blandat kött som är vår favoriträtt, mycket smarrigt!


Sen hyrde vi en film som jag inte rekomenderar, en fransk Rysare: Inside heter den på svenska, och den är så extremt sjuk att man nästan mår illa i början, och sen blir man bara förbannad hur dåligt gjord den är, och alla misstag dem gjort om den nu skulle likna något, nä usch vilken dålig film, visst var den lite läskig, men väldigt överdriven och äcklig att man inte brydde sig längre om handlingen utan man satt bara och skakade på huvudet och tänkte "är den inte slut snart".


Hanna som är höggravid tyckte det var jobbiga scener i vissa delar, och det kan jag som inte är gravid hålla med om, så dem som väntar barn ska inte hyra den!


Sen i lördes förmiddag var jag och Hanna i stan, på Tringeln och shoppade lite och fikade, sen på kvällen var jag och Stefan på 12-års kalas hos Josefine, en väldigt trevlig kväll med massa goa kakor och en jätte god tårta!


Och sen resten av kvällen satt jag och Stefan och tittade på Oz som vi laddat ner, gud vad kul att se den serien igen! Var ju rätt länge sen man såg den. Vi har bara kollat på säsong 1 än så länge, ser fram emot resten!


Sen igår var vi med Hanna och Benny, sprang runt på Ikea i ngr timmar, köpte bla gardiner till vardagsrummet och köket, plus lite annat smått och gott.


Så när vi lämnat Hanna i Svedala, åkte Benny med oss hem, hjälpte Stefan med gardinerna, och så lagade jag en god Tacopaj som vi smumsade på sen.


Så det var vad som hände i helgen! Nu ska jag göra mig en macka och sen städa lite här hemma.


/Mona

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mona - 5 oktober 2012 18:58

Var tänkt att jag skulle ut med jobbet idag och spela biljard och äta gott men jag valde att stanna hemma dels för att jag är jätte trött då vi knappt inte har sovit något i natt, har 5 maskiner tvätt varav 3 maskiner är enbart från i går och i dag...

Av Mona - 5 oktober 2012 06:43

Ringde precis till dagiset och berättade att Bastian har kräkningar och diarré och stannar hemma och då sa hon att hon precis läst på en tavla att fler barn på avdel. storken har maginfluensa, så då vet vi varför Bastian är dålig. Vi vaknade till...

Av Mona - 4 oktober 2012 21:31

Då blir det första gången man vabar imorgon. Bastian har kräkt jätte mycket och det har blivit en del sängbyten och klädbyten. Han blev även likblek i ansiktet det lilla grynet. Då förstår jag varför han var så gnällig och ledsen efter dagiset id...

Av Mona - 4 oktober 2012 17:06

Bastian ville inte sov idag på förskolan så han sov här hemma mellan tre och fyra. Och nu försöker jag få i honom lite mat men jag lyckas inget vidare. Har vill inte bli matad eller äta själv. Han är visst fortfarande rätt trött för det ser ut som at...

Av Mona - 4 oktober 2012 05:08

Godmorgon. Jag trodde stenhårt att Bastian skulle få hög feber och bli slö men han var som vanligt igår. Eller ja, han var lite gnällig och ville inte äta middag men när Stefan kom hem vid sex tiden piggnade han till ordentligt och var super glad :) ...

★ Presentation ★

♥ Familjen ♥

 

Fråga mig ⁇⁇

1 besvarad fråga

Omröstning ✘✔

Hur hittade du min blogg?
 Via facebook
 Via vänner
 Via topplistan
 Någon annan stans

Bloggar jag följer

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<<
September 2008 >>>

GÄSTBOK ✒

Besöksstatistik ♟♟♟

Och klockan är nu...

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards